Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Νίκη επί του μαχητικού ΟΦΗ με... σφραγίδα Σουντανί

O Oλυμπιακός, έστω κι αν δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στον μαχητικό ΟΦΗ, με δύο γκολ του Σουντανί, επικράτησε εν τέλει με 2-1 των Κρητικών στο Καραϊσκάκη, για την 7η αγωνιστική της Super League.

Ο Αλγερινός σκόραρε στο 11ο και στο 57ο λεπτό και έβαλε την υπογραφή του στην επικράτηση της ομάδας του, που είχε δοκάρι μόλις στο 3ο λεπτό με τον Λοβέρα.

Οι Κρητικοί ισοφάρισαν με τον Ναμπί (45'1'), ενώ ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι στο ξεκίνημα του β' μέρους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 33ο λεπτό ο Σεμέδο ανέτρεψε τον Φιγκεϊρέδο μέσα στη μεγάλη περιοχή, ωστόσο ο διαιτητής Παπαδόπουλος άκουσε τους συναδέλφους του, που ήταν στο VAR να τον συμβουλεύουν δεν υπάρχει παράβαση (!).

Στο 66ο λεπτό ο Ολυμπιακός πετυχαίνει και τρίτο γκολ με τον Γκερέρο, ωστόσο μετά από χρήση VAR ακυρώθηκε για οφσάιντ του Σουντανί στο ξεκίνημα της φάσης.

Ολυμπιακός-ΟΦΗ 2-1

Γκολ: 11', 57' Σουντανί (Ολυμπιακός), 45+1' Ναμπί (OΦΗ)

Κίτρινες: Λοβέρα (Oλυμπιακός), Τσιλιανίδης (ΟΦΗ), Ναμπί (ΟΦΗ), Σα (Ολυμπιακός)

Δοκάρια: 3' Λοβέρα (Ολυμπιακός), 54' Ναμπί (ΟΦΗ)

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Κούτρης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Τοροσίδης (63' Γκασπάρ), Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Λοβέρα (56' Μασούρας), Σουντανί (82' Καμαρά), Γκερέρο

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Νάστος (64' Κουτρουμπής), Νέιρα, Ναμπί, Σεμέντο, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης (87' Βαζ), Φιγκερέιδο (71' Μάνος), Μεγιάδο και Κοροβέσης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ