Κοινωνία

Οικογενειακό θρίλερ στον Άγιο Παντελεήμονα: Αλλοδαπός απειλούσε με μαχαίρι τη σύζυγο και τα παιδιά του

Παραλίγο οικογενειακή τραγωδία στον Άγιο Παντελεήμονα, όταν ένας αλλοδαπός, απείλησε τη σύζυγό και τα παιδιά τους με μαχαίρι.

Έρευνα για περιστατικό με αλλοδαπό αφρικανικής καταγωγής ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια οικογενειακού επεισοδίου στον Άγιο Παντελεήμονα και την επέμβαση αστυνομικών, διενεργείται από την αστυνομία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η Ελληνίδα σύζυγος τού αλλοδαπού ειδοποίησε την αστυνομία τις πρωινές ώρες λέγοντας ότι ο σύζυγός της, σε κατάσταση αμόκ, απειλούσε την ίδια και τα παιδιά τους με μαχαίρι. Στο σπίτι έφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και ακινητοποίησαν τον αλλοδαπό ο οποίος όμως, τραυματίστηκε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Όπως είπαν οι αστυνομικοί, ο αλλοδαπός, την ώρα που προσπαθούσαν να τον συλλάβουν, ευρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση, χτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου παραμένει για νοσηλεία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...