Κόσμος

Νεκρός σε φυλακές υψίστης ασφαλείας ο χειρότερος παιδεραστής της Βρετανίας - Είχε βιάσει 200 παιδιά (βίντεο)


Νεκρός, μέσα στην φυλακή υψίστης ασφαλείας του Γιορκσάιρ όπου κρατείτο, βρέθηκε ο διαβόητος παιδεραστής Ρίτσαρντ Χακλ, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε 22 φορές ισόβια το 2016.

Όπως είχε αποδειχθεί στο δικαστήριο, είχε κακοποιήσει σεξουαλικά τουλάχιστον 200 παιδιά στη Μαλαισία, ηλικίας από 6 μηνών έως 11 ετών.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης επιβεβαίωσε τον θάνατό του την Κυριακή, σημειώνοντας πως ο Χακλκ μαχαιρώθηκε στο κελί του μέχρι θανάτου, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς η αστυνομική έρευνα είναι σε εξέλιξη.

Ο Χακλ συνελήφθη το 2014 στο αεροδρόμιο του Γκάτγουϊκ, ενώ επέστρεφε από τη Μαλαισία όπου εργαζόταν ως freelance φωτογράφος.

Όπως άνεδειξε η έρευνα, ο ίδιος κατέγραφε τα εγκλήματά του σε blog που διατηρούσε στο dark web, με τα περισσότερα από αυτά να τα έχει διαπράξει σε φτωχές κοινότητες της Μαλαισίας αλλά και της Καμπότζης.

Ο διαβόητος παιδεραστής συστηνόταν ως χριστιανός δάσκαλος αγγλικών, με στόχο την κακοποίηση ανηλίκων, ανάμεσά τους και ένα βρέφος έξι μηνών.

Σαν να μην έφτανε αυτό, βιντεοσκοπούσε ο ίδιος την κακοποίηση των παιδιών και στη συνέχεια διοχέτευε το υλικό στο dark web.

Οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του όταν η αστυνομία της Αυστραλίας εντόπισε μία σελίδα παιδεραστών η οποία πριν κλείσει αριθμούσε περίπου 9.000 μέλη, ανάμεσά τους και ο Χακλ, στον υπολογιστή του οποίου βρέθηκαν περισσότερες από 20.000 φωτογραφίες παιδιών.

Τουλάχιστον 1000 εξ αυτών, τον έδειχναν να βιάζει και να κακοποιεί παιδιά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...