ΗΠΑ

Νέα Υόρκη: Αφίσα στην Times Square δείχνει γυναίκα να πατά στο κεφάλι τον Τραμπ


Μία αφίσα που δείχνει τον Ντόναλντ Τραμπ να είναι στο έδαφος και να τον πατάει στο κεφάλι μία γυναίκα τοποθετήθηκε στην Times Square της Νέας Υόρκης.

Η αφίσα είναι δημιουργία μιας εταιρίας ενδυμάτων και απεικονίζει μία γυναίκα με σπορ εμφάνιση, να έχει δέσει τον Αμερικανό πρόεδρο και να τον πατάει στο κεφάλι, με τον Τραμπ να σφαδάζει. Η εν λόγω αφίσα έγινε γρήγορα viral στις ΗΠΑ, με τον γιο του Τραμπ, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, να εκφράζει την οργή του στα σόσιαλ.
https://twitter.com/adage/status/1184771225962385408?ref_src=twsrc%5Etfw
«Από τη στιγμή που είχατε τον χρόνο να σκεφτείτε την δημιουργία ενός ανόητου και άνοστου meme που το είδαν 8 άνθρωποι, θεώρησα πως θα βρείτε λίγο χρόνο να ασχοληθείτε με αυτή την αφίσα στην Times Square υποκριτές», έγραψε στο twitter.

Η αφίσα είχε μήκος 10 μέτρων, ενώ ακριβώς από κάτω της, υπήρχε άλλη μία που έδειχνε τον Τραμπ σαν... ζόμπι, καλώντας τον κόσμο να τον ψηφίσει στις επόμενες εκλογές.


Οι δύο επίμαχες αφίσες, με τον Τραμπ να είναι ζόμπι στη μία και στην άλλη να τον πατάει μια γυναίκα / Φωτογραφία: AP

Η επίθεσή του είχε να κάνει με μερίδα των ΜΜΕ που εμφάνισαν ένα σκίτσο με τον Τραμπ να δολοφονεί δημοσιογράφους και άτομα που του ασκούν κριτική, στην διάρκεια ενός υποτιθέμενου συνεδρίου στο γκολφ κλαμπ που του ανήκει, στο Μαϊάμι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...