Κοινωνία

Νέα στοιχεία στην Αμαλιάδα: Με.. ανοιχτήρι για μπύρες επιτέθηκε ο 16χρονος στον συμμαθητή του

Λεπτομέρειες για το σοκαριστικό γεγονός που συνέβη το πρωί της Πέμπτης, όταν ένας 16χρονος τραυμάτισε σοβαρά 15χρονο συμμαθητή του, σε σχολείο στην Αμαλιάδα Ηλείας βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Τι υποστήριξε στην απολογία του.

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας, μετά το πρωτοφανές περιστατικό που έλαβε χώρα το πρωί της Πέμπτης, στο 1ο Γενικό Λύκειο Αμαλιάδας, όταν ένας 16χρονος τραυμάτισε σοβαρά έναν 15χρονο συμμαθητή του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «ilialive.gr», ο ανήλικος δράστης χρησιμοποίησε ως «όπλο» ένα… ανοιχτήρι για μπύρες και αναψυκτικά.

Μάλιστα, κατά την απολογία του στους αστυνομικούς, στους οποίους προσήλθε αυτοβούλως, ο 16χρονος δήλωσε ότι οι δύο νεαροί είχαν έντονη λογομαχία τις τελευταίες ημέρες, σε συνέχεια προηγούμενου επεισοδίου.

Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ανηλίκων, ενώ εις βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης, όταν ο 16χρονος επιτέθηκε και τραυμάτισε τον 15χρονο συμμαθητή του, μετά από μεταξύ τους λογομαχία.

Λίγο αργότερα, ο φερόμενος δράστης τράπηκε σε φυγή, ενώ ο 15χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...