Εσωτερική Ασφάλεια

Νέα δεδομένα για τη δολοφονία στο Χαϊδάρι: Τι έδειξε η βαλλιστική- Βίντεο

Τα αποτελέσματα της βαλλιστικής έρευνας, αλλά και βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας από τη μαφιόζικη επίθεση στο Χαϊδάρι, εξετάζονται από τις αρχές.

Από το όπλο του ενός αστυνομικού είναι οι σφαίρες των εννέα χιλιοστών που βρέθηκαν στο Χαϊδάρι, στο σημείο όπου τραυματίστηκε θανάσιμα ένας 49χρονος επιχειρηματίας, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης.

Την ίδια ώρα, το καλάσνικοφ που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονική ενέδρα ήταν «καθαρό», σύμφωνα με την αστυνομική συντάκτρια του CNN Greece Μίνα Καραμήτρου.

 

Βίντεο - ντοκουμέντο
Κάμερα ασφαλείας στην περιοχή του Χαϊδαρίου κατέγραψε τη στιγμή που οι δράστες της δολοφονίας του 49χρονου επιχειρηματία, το έσκασαν από τον τόπο του εγκλήματος.

Το βίντεο, που δημοσιεύεται από τον ΑΝΤ1, δείχνει μία μηχανή με δύο επιβαίνοντες να αποχωρεί από το σημείο λίγο μετά τη μαφιόζικη επίθεση.

https://youtu.be/IVU2xsBOe6E

 

Το χρονικό
Οι άγνωστοι πυροβόλησαν με καλάσνικοφ και ένα εννιάρι τον 49χρονο άνδρα, στη συμβολή των οδών Αθηνών και Σατωβριάνδου, την ώρα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Αττικό νοσοκομείο, ωστόσο εξέπνευσε λίγες ώρες αργότερα. Στο σημείο της επίθεσης εντοπίστηκαν έξι κάλυκες.

Η αστυνομία «βλέπει» ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ εξετάζεται η παρουσία δύο αστυνομικών στον τόπο του εγκλήματος.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ