Πνευματικά ωφέλιμα

Μόρφου Νεόφυτος: «Μετά τους πολέμους θα ξαναχτιστεί άλλη Ελλάδα - Τώρα ζούμε την κατεδάφιση του ψευτορωμαίικου»-Βίντεο

Ένα απόσπασμα από το κήρυγμα του Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου στον πανηγυρικό Εσπερινό της εορτής του Αγίου Δημητρίου του Μεγαλομάρτυρος, που τελέσθηκε στον ομώνυμο ναό της κοινότητας Αγίου Δημητρίου Μαραθάσας της μητροπολιτικής περιφέρειας Μόρφου.
(25.10.2017).

 

Αλλά έλεγε ο Άγιος Παΐσιος «ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ! ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΘΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗΣ…»

Και μετά από αυτούς τους πολέμους, όταν θα τελειώσουν, που ήδη άρχισαν από την Συρία και επεκτείνονται τώρα στην Περσία και στην Κορέα και στην Ουκρανία αύριο, θα ξαναχτιστεί, λέει, άλλη Ελλάδα. Αυτό το χάρτινο κράτος, το ψευτορωμαίικο, έτσι το είπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, «ΘΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕΙ». Τώρα ζούμε την κατεδάφισή του. Και είναι επώδυνη στιγμή. Αλλά έχει την ώρα της και η οδύνη, έχει την ώρα της και η χαρά και η δόξα. Όλα έχουν τη σειρά τους… (περισσότερα στο βίντεο)

 

https://youtu.be/4eHuw53GYRI

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης