Κόσμος

Μπαλί: Μεγάλος λευκός καρχαρίας τρομοκράτησε δύτες την ώρα που εξερευνούσαν ύφαλο-Εικόνα,Βίντεο

Μία έκπληξη που τους, "έκοψε την ανάσα" βίωσαν δύτες που εξερευνούσαν ύφαλο στο Μπαλί.

Δώδεκα δύτες που εξερευνούσαν υφάλους στο Μπαλί αιφνιδιάστηκαν αφού είδαν ξαφνικά να περνά από μπροστά τους ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας μήκους πέντε μέτρων.

Η φοιτήτρια περιβαλλοντικής διαχείρισης Nina Coleman εξερευνούσε τον ύφαλο μαζί με την ομάδα δυτών , όταν άλλοι δύτες άρχισαν να κοιτάνε τρομαγμένοι και να δείχνουν το σημείο που έκανε την εμφάνιση του ο καρχαρίας.

Το βίντεο δείχνει τον επικίνδυνο θηρευτή να μετακινείται αργά μέσα στο νερό και τους δύτες να κοιτάζουν σοκαρισμένοι.

https://youtu.be/QkP0enLv8Qc

Παρά τη φήμη του ότι επιτίθεται σε ανθρώπους, ο λευκός καρχαρίας κινήθηκε γρήγορα και εξαφανίστηκε στο βαθύ γαλάζιο χωρίς να κάνει καμία απειλητική κίνηση κατά των δυτών.

Η φοιτήτρια συγκλονίστηκε από την συνάντηση της με ένα από τα πιο επικίνδυνα ζώα στον κόσμο , δεδομένου ότι ο συγκεκριμένος λευκός καρχαρίας ζει μόνο σε κρύα νερά!

«Μεγάλους  λευκούς δεν έχουμε δει ποτέ στην Ινδονησία, καθώς είναι ένα είδος που επιζεί μόνο σε κρύα νερά , επομένως ήταν ένα περίεργο φαινόμενο», ισχυρίστηκε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...