Κοινωνία

Μητέρα μικρού Παναγιώτη - Ραφαήλ: "Μας είπαν ότι δεν θα έφτανε στα πρώτα του γενέθλια"-Βίντεο

Η μητέρα του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ, συγκλονίζει. «Είναι 18 μηνών, δυναμώνει μέρα με τη μέρα, αγωνιζόμαστε και εμείς μαζί του, έχει κάνει τρομερή πρόοδο και είμαστε πολύ περήφανοι για το παιδί μας».

Με αισιοδοξία ατενίζουν το μέλλον οι γονείς του μικρού Παναγιώτη - Ραφαήλ καθώς πλησιάζει η ώρα του ταξιδιού στη Βοστώνη. Ο μικρούλης θα υποβληθεί σε νέα θεραπεία στην αμερικανική πόλη, χάρη στη συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα της οικογένειας για τη συγκέντρωση χρημάτων. Η μητέρα του Παναγιώτη - Ραφαήλ μίλησε στο Open και τη Δέσποινα Βλεπάκη.

«Όταν έγινε η διάγνωση, οι γιατροί μας είπαν ότι με το ζόρι θα φτάσει τα πρώτα του γενέθλια. Είναι 18 μηνών, δυναμώνει μέρα με τη μέρα, αγωνιζόμαστε και εμείς μαζί του, έχει κάνει τρομερή πρόοδο και είμαστε πολύ περήφανοι για το παιδί μας» λέει χαρακτηριστικά η μητέρα του. «Έχουμε συγκεντρώσει πάνω από 2,8 εκατ. ευρώ ενώ η αγάπη του κόσμου είναι συγκλονιστική» προσθέτει. Το μόνο που μένει για να πραγματοποιηθεί το ταξίδι στην ελπίδα είναι η διευθέτηση ορισμένων διαδικαστικών ζητημάτων προκειμένου να οριστεί η μέρα αναχώρησης της οικογένειας για τη Βοστώνη.

https://youtu.be/BfBq6LD4eHw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ