Κοινωνία

Κώστας Πάσσαρης: Θέλω να έρθω στην Ελλάδα να δικαστώ και να εκτίσω την ποινή μου

Ο Κώστας Πάσσαρης δήλωσε από τις φυλακές της Ρουμανίας στις οποίες κρατείται ότι θέλει να έρθει στην Ελλάδα να δικαστεί και να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του.

Ο Πάσσαρης, που βαρύνεται με κατηγορίες για ανθρωποκτονία, απόπειρες ανθρωποκτονίες, αρπαγή και ληστείες, θα δικαστεί στις 2 Δεκεμβρίου σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο. «Θέλω να είμαι παρών στη δίκη μου που θα γίνει τον Δεκέμβριο. Θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα. Να εκτίσω σε ελληνική φυλακή το υπόλοιπο της ποινής μου», δήλωσε στον ΑΝΤ1 μιλώντας από τη φυλακή στη Ρουμανία.

Ο δικηγόρος του, Ανδρέας Ταγαράκης, δήλωσε ότι σκοπεύει τις επόμενες ημέρες να αιτηθεί να κληθεί ο Κώστας Πάσσαρης ώστε να παραστεί και ο ίδιος στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο. Πρόσθεσε ότι θα τεθούν υπόψη του δικαστηρίου κάποια στοιχεία, κάνοντας λόγο για άριστη διαγωγή του βαρυποινίτη στις φυλακές Ρουμανίας.

Ξέσπασμα αδελφής θύματος του Πάσσαρη

Η αδελφή του Διονύση Αλεβιζόπουλου, αστυνομικού που σκότωσε ο Πάσσαρης, ξέσπασε λέγοντας ότι θέλει να τελειώσει επιτέλους αυτή η υπόθεση και εξέφρασε τον φόβο της παραγραφής.

«Πέρασαν σχεδόν 20 χρόνια και δεν έχει τελειώσει αυτή η κατάσταση. Κάθε φορά που γίνονται αυτά τα γεγονότα, είναι σαν να συνέβη σήμερα. Θέλω να τελειώσει, να δικαστεί ο Πάσσαρης για την ψυχή του αδελφού μου. Να έρθει στην Ελλάδα να δικαστεί. Κοντεύει να παραγραφεί», δήλωσε στον ΑΝΤ1 η Γιώτα Αλεβιζοπούλου. Οσο για το γεγονός ότι ο Πάσσαρης δηλώνει μετανιωμένος, εκείνη είπε: «Δεν νομίζω ότι έχει μετανιώσει. Μακάρι, αλλά δεν το νομίζω».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...