Κόσμος

Κολομβία: Εντυπωσιακή απόδραση πολιτικού μέσα από οδοντιατρείο ενώ εξέτιε ποινή 15 ετών

Πονοκέφαλο έχει προκαλέσει στις αρχές της Κολομβίας η εντυπωσιακή απόδραση μέσα από οδονοτιατρείο της 43χρονης πολιτικού Άιντα Μερλάνο, η οποία εξέτιε ποινή κάθειρξης 15 ετών επειδή κατηγορήθηκε ότι μοίρασε 1,7 εκατ. δολάρια προκειμένου να την ψηφίσουν στις εκλογές του 2018.

Η Μερλάνο βρέθηκε σε οδοντιατρείο της Μπογκοτά την περασμένη Τρίτη για προγραμματισμένο ραντεβού συνοδεία μιας σωφρονιστικής υπαλλήλου.

Όπως φαίνεται στο βίντεο η Μερλάνο αρχικά χαιρετά κάποιον μέσα στο οδοντιατρείο πριν ο οδοντίατρος να την αφήσει μόνη της στο χώρο της εξέτασης.

Μέσα σε δευτερόλεπτα η Μερλάνο φαίνεται αρχικά να αποχαιρετά με ένα φιλί την κόρη της και στη συνέχεια να παίρνει ένα κόκκινο σκοινί που ήταν δεμένο σε ένα τραπέζι μπροστά της και με αυτό να κάνει καταρρίχηση από ένα παράθυρο.

Όταν η Μερλάνο έφτασε στο έδαφος εμφανίστηκε ένα άνδρας σε μηχανή στην οποία ανέβηκε η πολιτικός από την Κολομβία διαφεύγοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Την Πέμπτη οι αρχές της Κολομβίας ζήτησαν τη συνδρομή της Interpol για τον εντοπισμό της Μερλάνο ενώ στο «μικροσκόπιό» τους έχει μπει ο οδοντίατρός της.

Ο Γκιγιέρμο Κέλι, όπως είναι το όνομά του, είχε υποχρεωθεί σε παραίτηση από στρατιωτικός οδοντίατρος μετά από κατηγορίες σε βάρος του για ύποπτες συναλλαγές. Η έρευνα ασχολείται και με τις κινήσεις ή τις παραλείψεις της σωφρονιστικής υπαλλήλου η οποία ήταν μαζί με την Μερλάνο.

Προκειμένου να την εντοπίσουν, οι αρχές της Κολομβίας έχουν υποσχεθεί και αμοιβή 15.000 δολαρίων σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψή της.

https://youtu.be/gVqkqjicfkQ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ