Κόσμος

Κλεμμένο φορτηγό έπεσε πάνω σε πλήθος στη Γερμανία - Τουλάχιστον 17 τραυματίες (εικόνες)

Τουλάχιστον 17 άνθρωποι τραυματίστηκαν, ένας από αυτούς σοβαρά, όταν φορτηγό έπεσε πάνω τους το βράδυ της Δευτέρας (07/10, τοπική ώρα), στη γερμανική πόλη Λίμπουργκ αν ντερ Λαν.

Ένα φορτηγό τραυμάτισε τουλάχιστον 17 ανθρώπους, τη Δευτέρα (07/10, τοπική ώρα), όταν έπεσε πάνω στο πλήθος στη γερμανική πόλη Λίμπουργκ αν ντερ Λαν στο κρατίδιο της Έσσης.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Frankfurter Neue Presse», ο δράστης έκλεψε το φορτηγό από τοπικό σιδηροδρομικό σταθμό αναγκάζοντας τον οδηγό να βγει από το όχημα.

https://twitter.com/John_Left_Green/status/1181288824250490880

​Ο δράστης συνελήφθη, αλλά τα κίνητρά του παραμένουν ασαφή. Οι Αρχές συμβουλεύουν τους πολίτες να περιμένουν τα αποτελέσματα της αστυνομικής έρευνας και να αποφεύγουν τις εικασίες.

Σύμφωνα με την προαναφερθείσα εφημερίδα, ο δράστης ήταν Μουσουλμάνος και φέρεται να μίλησε Αραβικά, χρησιμοποιώντας πολλές φορές τη λέξη «Αλλάχ». Η αστυνομία δεν αποκλείει το γεγονός να είναι τρομοκρατική επίθεση.

https://twitter.com/giselagraeser2/status/1181287819366387712

Ένας πολίτης υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης προκάλεσε ζημιές σε οκτώ οχήματα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές