Αθλητισμός

Ιταλία – Ελλάδα: Ετοιμάζει εκπλήξεις ο Φαν’τ Σιπ!

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ φαίνεται να ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις ως προς τα πρόσωπα που θα χρησιμοποιήσει στο σημερινό παιχνίδι της Εθνικής μας κόντρα στην Ιταλία.

Από τη στιγμή που έγιναν γνωστές οι κλήσεις του Τζον Φαν’τ Σιπ για την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ιταλία στο «Ολίμπικο», αλλά και για αυτή με τη Βοσνία στο ΟΑΚΑ την Τρίτη (15/12), ήταν δεδομένο πως θα δούμε και νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα. Οι Παπασταθόπουλος και Μανωλάς δεν ήταν στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού ενώ και ο τραυματισμός του Μπάρκα φέρνει αλλαγές κάτω από τα δοκάρια.

Παρά την τεράστια δυναμικότητα της Ιταλίας και το γεγονός ότι ένα τέτοιο παιχνίδι δεν είναι… ό,τι καλύτερο για δοκιμές, ο Ολλανδός τεχνικός δεν πτοείται και ετοιμάζεται για σαρωτικές αλλαγές στην ενδεκάδα. Μάλιστα υπάρχουν αρκετές εκπλήξεις που χαρακτηρίζονται και ως… βόμβες αν επαληθευτεί το ρεπορτάζ που θέλει τον Φαν’τ Σιπ να έχει ήδη κατασταλάξει στα πρόσωπα που θα χρησιμοποιήσει. Δείτε την πιθανή ενδεκάδα της Ελλάδας στο photostory που ακολουθεί.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...