Κόσμος

Θρίλερ στη Βρετανία: Αυτός είναι ο οδηγός του “φορτηγού του θανάτου” που έκρυβε 39 νεκρούς!-Εικόνες

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ένας 25χρονος Βορειοϊρλανδός είναι ο οδηγός του φορτηγού ψυγείου, στο κοντέινερ του οποίου βρέθηκαν 39 νεκροί είδηση με την οποία έχει σοκαριστεί η Βρετανία.

Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους μαζικούς φόνους στα χρονικά της Βρετανίας, που είναι συγκλονισμένη από τη στιγμή που η αστυνομία εντόπισε το φορτηγό στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις του Έσεξ τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (23.10.2019) με τα 39 άψυχα σώματα.


Facebook Mo Robinson

Ο οδηγός ονομάζεται Mo Robinson, σύμφωνα με την Daily Mail, που δημοσιεύει πολλές φωτογραφίες του ιδίου με το φορτηγό.

Η αστυνομία του Έσεξ διεξάγει τώρα μία από τις μεγαλύτερες έρευνες δολοφονίας της Βρετανίας.

Ο Mo Robinson, πιστεύεται ότι οδήγησε από το σπίτι του, σε ένα μικρό χωριό κοντά στο Portadown της Βόρειας Ιρλανδίας το περασμένο Σαββατοκύριακο (19 & 20.10.2019) και συνέλεξε το κοντέινερ από το λιμάνι του Purfleet αργά το βράδυ της Τρίτης (22.10.2019).


Το φορτηγό του μεταφέρθηκε αργότερα στο Waterglade Industrial Park του Thurrock, όπου πληρώματα ασθενοφόρων και η αστυνομία βρήκαν 39 νεκρούς στο πίσω μέρος, συμπεριλαμβανομένου ενός έφηβου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές