Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Τον σκότωσαν στην καρέκλα που καθόταν – Άλυτος γρίφος η στυγερή δολοφονία στους Αμπελόκηπους (βίντεο)


Ο 54χρονος κατακρεουργήθηκε μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Η θέση του 54χρονου πάνω στην καρέκλα, δείχνει πως αιφνιδιάστηκε από τον άνθρωπο που τον μαχαίρωσε τέσσερις φορές στον θώρακα...
Ανεξιχνίαστο παραμένει το στυγερό έγκλημα, που είχε αποκαλυφθεί τον Σεπτέμβριο του 2018 με θύμα 54χρονο, στους Αμπελόκηπους στη Θεσσαλονίκη.

Ο άτυχος άνδρας είχε βρεθεί κατακρεουργημένος, στο διαμέρισμά του. Ο αδελφός του, μιλά στον ANT1 και καταγγέλλει πως οι αρχές δεν έχουν προχωρήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Όπως υποστηρίζει ο 52χρονος, λίγες ημέρες πριν το φονικό, ο αδελφός του είχε διαπληκτιστεί μέσα στο διαμέρισμα με φίλους του. Ο καυγάς όπως λέει, ίσως συνδέεται με το τραγικό τέλος που βρήκε ο άτυχος άνδρας και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο το κίνητρο του δράστη να ήταν οικονομικό.

Το διαμέρισμα δεν έφερε ίχνη παραβίασης. Η θέση του 54χρονου πάνω στην καρέκλα, δείχνει πως αιφνιδιάστηκε από τον άνθρωπο που τον μαχαίρωσε τέσσερις φορές στον θώρακα.

Η οικογένεια του θύματος ζητά από τις αστυνομικές αρχές να προχωρήσουν τις έρευνες και να μην αφήσουν την υπόθεση να παγώσει.
https://www.youtube.com/embed/4L0rZWslTJA

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...