Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Αστυνομική επιχείρηση για ναρκωτικά σε Ροτόντα και ΑΠΘ -Πέντε συλλήψεις

Αστυνομική επιχείρηση για ναρκωτικά στη Ροτόντα και και γύρω από το ΑΠΘ πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Η επιχείρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Επέμβασης της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις διακίνησης και κατοχής εξαρτησιογόνων ουσιών.

Δέκα συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη

Η επιχειρησιακή δράση πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Ροτόντας και σε χώρους πλησίον του Α.Π.Θ., στο πλαίσιο της οποίας συνελήφθησαν συνολικά πέντε άτομα, για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Σημειώνεται ότι, ένας εκ των συλληφθέντων, 23χρονος αλλοδαπός, στερούταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή του στην Ελληνική επικράτεια.

Παράλληλα σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν σε διάφορα σημεία του νομού από τη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνελήφθησαν πέντε ακόμη άτομα, από τους οποίους κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης