Κοινωνία

Θάνατος 2,5 ετών παιδιού: Η δικηγόρος του παιδικού σταθμού υποστηρίζει ότι δεν πέθανε από πνιγμό

Εναν εντελώς διαφορετικό ισχυρισμό για το θάνατο του 2,5 ετών αγοριού και τα περί πνιγμού με φαγητό, δίνει η δικηγόρος του παιδικού σταθμού.

Το αγοράκι πριν μερικές ημέρες μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, από τον ιδιωτικό παιδικό σταθμό όπου βρισκόταν και κατέρρευσε ξαφνικά την ώρα του φαγητού. Αφού έδωσε για μέρες μάχη για τη ζωή του κατέληξε.

Ο μικρός ήταν γιος αστυνομικού και στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Ενωση Αστυηνομικών Υπαλλήλων αναφερόταν ότι το παιδί πέθανε καθώς πνίγηκε ενώ έτρωγε στον παιδικό σταθμό όπου βρισκόταν. Μάλιστα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αναφέρθηκε ότι το παιδί πνίγηκε τρώγοντας αρακά.

Ωστόσο, η δικηγόρος του παιδικού σταθμού των Νοτίων Προαστίων, μιλώντας επίσης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star υποστήριξε πως το άτυχο παιδί δεν πνίγηκε από φαγητό, αφού οι διασώστες είπαν πως οι αεραγωγοί του ήταν κενοί.

Τι είπε η δικηγόρος του παιδικού σταθμού
«Πνιγμός δεν είναι, γιατί οι διασώστες μας είπαν ότι οι αεραγωγοί του ήταν κενοί, δεν υπήρχε ούτε φαγητό, ούτε τίποτα. Το παιδάκι εκεί που τρώει το φαγητό του κάνει μία δίπλωση του σωματάκι του και πέφτει κάτω. Ήταν μέσα στην κουζίνα η δασκάλα του η οποία είναι μία έμπειρη παιδαγωγός. Αμέσως προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες», είπε χαρακτηριστικά η δικηγόρος. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν ωστόσο με τα αποτελέσματα της νεκροψίας- νεκροτομής, τα οποία αναμένονται εντός των επόμενων ημερών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ