Εσωτερική Ασφάλεια

Η στιγμή που αστυνομικοί σέρνουν νεαρό στο μετρό Συντάγματος -Βρέθηκαν πάνω του ναρκωτικά (βίντεο)


Τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που δείχνει αστυνομικούς να παίρνουν σηκωτό έναν νεαρό, σε δωμάτιο στο σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα.

Πολλοί απόρησαν στις εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από έναν πολίτη, ο οποίος όντας μπροστά στο περιστατικό, σήκωσε την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου και κατέγραψε το περιστατικό. Στο βίντεο φαίνονται χαρακτηριστικά επτά αστυνομικοί να σύρουν στην κυριολεξία τον νεαρό άνδρα.

Βίντεο: Η στιγμή της σύλληψης του νεαρού στο μετρό Συντάγματος
Οπως μεταδόθηκε από την πρωινή εκπομπή του OPEN TV, αστυνομικές πηγές τόνισαν ότι το συμβάν εκτυλίχθηκε γύρω στις 22:00 το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Πάνω στον νεαρό φέρεται να εντοπίστηκε μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο νεαρός αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη σύλληψή του και γι' αυτόν τον λόγο οι άνδρες των Αρχών προχώρησαν στις συγκεκριμένες ενέργειες.
https://www.youtube.com/embed/EQRGHRy1m7I

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...