Αρχείο

Η απίθανη διαστημική εικόνα που μοιάζει ψεύτικη, αλλά είναι αληθινή

Είναι γεγονός πως αν δεν εκπορευόταν από τη NASA, κανείς δεν θα πίστευε πως η απόκοσμη αυτή λήψη δεν έχει βγει από τη μονταζιέρα του Photoshop.

Κι όμως, η αστροναύτισσα της NASA, Christina Koch, τράβηξε αυτή την εικόνα του Soyuz, πάνω στο οποίο επέβαινε μια καλή της φίλη.

Το ρωσικό διαστημόπλοιο κατευθύνεται στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό μετά την εκτόξευσή του από το Κοσμοδρόμιο του Μπαϊκονούρ στο Καζακστάν.

«Έτσι μοιάζει από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό όταν η καλύτερή σου φίλη πετυχαίνει το μακροχρόνιο όνειρό της να πάει στο Διάστημα. Έπιασα τη δεύτερη φάση στην εξέλιξή της. Δεν μπορούμε να περιμένουμε ώστε να σας καλωσορίσουμε εδώ, πλήρωμα του Soyuz 61!», έγραψε ανεβάζοντας την εικόνα στο Twitter.

Η φίλη για την οποία κάνει λόγο είναι η μηχανικός αεροσκαφών Jessica Meir, η οποία κατέφτασε με τους συναδέλφους της Oleg Skripochka και Hazzaa Ali Almansoori στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό έξι ώρες μετά την απογείωση.

Σύμφωνα με τη NASA, η νεοφώτιστη Meir θα παραμείνει σε τροχιά ως την άνοιξη του 2020, ολοκληρώνοντας εκεί πάνω κάπου 250 πειράματα…

https://twitter.com/Astro_Christina/status/1176864846178136064

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...