ΗΠΑ

Η Αλεξάνδρια Οκάσιο Κορτές «διέλυσε» τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ - Η «ανάκριση» του Mr. Facebook που έγινε viral (βίντεο)

Η Αλεξάνδρια Οκάσιο Κορτές «ανέκρινε» τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ και τον έκανε να τα χάσει.

Η Αλεξάνδρια Οκάσιο Κορτές έγινε η νεότερη γυναίκα που εκλέχθηκε στο Κογκρέσο. Σε ηλικία μόλις 29 ετών, γεννημένη στο Μπρονξ, με καταγωγή από το Πουέρτο Ρίκο, επικράτησε στο φαβορί. Προέρχεται από την αριστερή πτέρυγα του Δημοκρατικού Κόμματος ενώ ήταν συντονίστρια στην καμπάνια του Μπέρνι Σάντερς.

Η «δημοκρατική σοσιαλίστρια» έγραψε ιστορία για όλες τις γυναίκες. Από τότε, αντιμετωπίζει τόσο τον ίδιο τον πρόεδρο Τραμπ αλλά και άλλους πολιτικούς της αντιπάλους. Αυτή τη φορά, αντιμετώπισε έναν άλλον ισχυρό άνδρα, τον ιδρυτή του Facebook και δισεκατομμυριούχο, Μαρκ Ζούκερμπεργκ. Μάλιστα, η σκληρή ανάκριση τον έκανε να χάσει τα λόγια του ουκ ολίγες φορές.

https://youtu.be/8KFQx-mc2Ao

Οι αλλεπάλληλες και επίμονες ερωτήσεις της, έκαναν τον Ζούκερμπεργκ να χάσει τα λόγια του και να κομπιάζει, ενώ πολλές φορές είπε ότι δεν γνώριζε για το σκάνδαλο της Cambridge Analytica. Μάλιστα, ο ίδιος επανέλαβε πολλές φορές την προσφώνηση «Congresswoman».

https://twitter.com/nataliereports/status/1187116477612281857

Η διαδικασία κράτησε πολλή ώρα και μάλιστα ένα απόσπασμα έγινε viral, κάνοντας τον γύρο του Διαδικτύου. Το Twitter πήρε φωτιά με τους υποστηρικτές της AOC να γράφουν ότι «διέλυσε» τον Ζούκερμπεργκ, like a boss!

https://twitter.com/cspan/status/1187098428737753091

Μάλιστα, κάποιοι έδωσαν ιδέα για νέο drinking game: Πιες ένα σφηνάκι κάθε φορά που ο Ζούκερμπεργκ λέει «Congresswoman».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...