Κοινωνία

Εστιατόριο στη Φθιώτιδα κάηκε ολοσχερώς (εικόνες)

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε από άγνωστη αιτία λίγο πριν τις 7:00' το απόγευμα της Τρίτης σε συγκρότημα ξύλινων κατοικιών που βρίσκεται στους πρόποδες του Καλλιδρόμου, πάνω από το Παλαιοχώρι Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες η φωτιά ξεκίνησε από το εστιατόριο του σαλέ, το οποίο μέσα σε λίγα λεπτά τυλίχτηκε στις φλόγες από άκρη σε άκρη, αφού πρόκειται για ξύλινη κατασκευή.

Στο σημείο έσπευσαν αρχικά πυροσβεστικές δυνάμεις από τα κλιμάκια Αμφίκλειας και Πολυδρόσσου ενώ στη συνεχεία συνέδραμαν και δυνάμεις από τη Λαμία, που έσπευσαν στο σημείο.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να περιορίσουν τις φλόγες ώστε να μην επεκταθούν στα υπόλοιπα ξύλινα σπιτάκια του συγκροτήματος και στην γύρω δασική έκταση.

Στο σαλέ εκείνη τη στιγμή που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά δεν υπήρχε κόσμος. Ο χώρος του εστιατορίου όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες έγινε παρανάλωμα και κάηκε ολοσχερώς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...