ΗΠΑ

Επείγουσα επέμβαση καρδιάς έκανε ο Μπέρνι Σάντερς - Ακυρώθηκε η προεκλογική εκστρατεία του

Εσπευσμένα σε επέμβαση στην καρδιά υποβλήθηκε ο γερουσιαστής Μπέρνι Σάντερς, μετά από έντονους πόνους που αισθάνθηκε στον θώρακα.

Ο Σάντερς, που διεκδικεί το χρίσμα του Δημοκρατικού κόμματος ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2020, υποβλήθηκε κατεπειγόντως σε χειρουργική επέμβαση, με αποτέλεσμα να αναστείλει «μέχρι νεωτέρας» την προεκλογική εκστρατεία του.

Ο 78χρονος Σάντερς, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης το βράδυ της Τρίτης, αισθάνθηκε πόνους στον θώρακα και υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα με μια φραγμένη αρτηρία. Οι γιατροί στο Λας Βέγκας όπου βρισκόταν, χρειάστηκε να του τοποθετήσουν δύο στεντ.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν θα μπορέσει να παραστεί στην επόμενη τηλεμαχία, στην οποία θα συμμετάσχουν 12 υποψήφιοι των Δημοκρατικών, στις 15 Οκτωβρίου σε πανεπιστήμιο του Οχάιο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...