Κύπρος

Εξελήξεις στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού 19χρονης στην Αγία Νάπα

Η Βρετανίδα καταγγέλλει ότι δεν έχει γράψει η ίδια την κατάθεση με την οποία απεσύρθη η καταγγελία.

Σε νέες καταγγελίες προέβη η 19χρονη από τη Βρετανία, η οποία κατηγορείται για δημόσια βλάβη, ύστερα από ψευδή καταγγελία για ομαδικό βιασμό της από 12 Ισραηλινούς στην Κύπρο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδα Sun, το οποίο επικαλείται η ιστοσελίδα sigmalive.com, φαίνεται ότι η 19χρονη ισχυρίζεται, ότι η γραπτή κατάθεση που είχε δώσει, για να αποσύρει την καταγγελία της για τον βιασμό, «δεν ήταν γραμμένη σε σωστά αγγλικά» και διαψεύδει ότι την έγραψε η ίδια. Η 19χρονη είχε καταγγείλει στην αστυνομία, ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού σε ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα. Στη συνέχεια είχαν συλληφθεί 12 Ισραηλινοί, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την απόσυρση της καταγγελίας της.

Τότε, η απόσυρση της καταγγελίας της χρησιμοποιήθηκε, για να κατηγορηθεί για δημόσια βλάβη, με την αστυνομία να αναφέρει, ότι επρόκειτο για ψευδή καταγγελία. Στη συνέχεια η 19χρονη προχώρησε στην αντεπίθεση, επιμένοντας ότι την είχαν αναγκάσει να υπογράψει γραπτή κατάθεση, την οποία, όπως η ίδια καταγγέλλει, δεν είναι δικιά της. Θέλοντας να ενισχύσει την άποψή της, ανέφερε ότι «δεν είναι γραμμένη σε σωστά Αγγλικά. Αυτά είναι Ελληνικά Αγγλικά».

«Είμαι πολύ καλά μορφωμένη. Θα πάω στο πανεπιστήμιο, δεν υπήρχε περίπτωση να έγραψα μία τέτοια παράγραφο», αναφέρει στη Sun. Συμπλήρωσε δε, ότι «δεν βγάζει νόημα γραμματικά. Σε καμιά περίπτωση, δεν είναι μια πρόταση, την οποία θα έγραφε κάποιος Βρετανός». Παραθέτει μάλιστα αυτολεξεί μία πρόταση: «That night I discovered them recording me doing sexual intercourse».

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, μέχρι στιγμής η 19χρονη μάζεψε από έρανο στο διαδίκτυο για την υπεράσπισή της 40.000 λίρες, ενώ στόχος της είναι να μαζέψει άλλες 10.000 λίρες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ