Κοινωνία

Εξάρχεια: Βίντεο και φωτο από τα κτήρια που εντοπίστηκαν και απομακρύνθηκαν 34 αλλοδαποί - Ανάμεσά τους και 8 παιδιά

Φωτογραφίες από τα δύο κτήρια που τελούσαν από το 2016 υπό κατάληψη στα Εξάρχεια που εκκενώθηκαν το πρωί της Τετάρτης έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. από το κτήριο στην οδό Σπυρίδωνος Τρικούπη 57 εντοπίστηκαν 33 αλλοδαποί - 16 άνδρες, 9 γυναίκες και 8 ανήλικοι - ενώ στο κτήριο στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσού εντοπίστηκε ένας αλλοδαπός.

Τα 34 άτομα οδηγήθηκαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής για περαιτέρω έλεγχο των εγγράφων τους.

https://www.youtube.com/watch?v=gnXy81oPlpQ

Το εσωτερικό των δύο καταλήψεων που εκκενώθηκαν:


hotel4 hotel7 hotel2

Σημειώνεται ότι στο πρώτο κτήριο - στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσού - είχαν δεχθεί επίθεση τον περασμένο Απρίλιο οχτώ άνδρες του Λιμενικού Σώματος κατά τη διάρκεια επιχείρησης για εντοπισμό ναρκωτικών.

Τότε είχαν τραυματιστεί δύο λιμενικοί ενώ ο εισαγγελικός λειτουργός που ήταν επικεφαλής είχε φυγαδευτεί.

Σύμφωνα με την τότε ανακοίνωση του Λιμενικού «τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος με τον Εισαγγελικό Λειτουργό εξερχόμενα από την ως άνω οικία και ενώ είχαν συλλάβει δύο γυναίκες, δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση από ομάδα 50 περίπου ατόμων, αρκετοί εκ των οποίων έφεραν οπλισμό και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους. Κατά την διάρκεια της εμπλοκής αφαιρέθηκαν από αυτούς τσαντάκια με προσωπικά αντικείμενα και τον ιδιωτικό τους οπλισμό, μία δε εκ των δύο γυναικών που είχαν συλληφθεί διέφυγε. Στην οικία που διενεργήθηκε ο έλεγχος, εντοπίστηκαν ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, καθώς και ζυγαριά ακριβείας».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...