Κόσμος

Ενεργοποιούνται "εν υπνώσει" πυρήνες Κούρδων - Ετοιμάζονται να κάψουν ολοσχερώς την Τουρκία - Κύμα συλλήψεων από το καθεστώς

Οργάνωση Κούρδων μαχητών που ονομάζεται «Κόμμα των Επαναστατικών Κοινοτήτων» εξέδωσε μια ανακοίνωση «φωτιά" για τον Ερντογάν, με την οποία ενεργοποιούνται όλοι εν υπνώσει κουρδικοί και μη, αριστεροί κατά βάση πυρήνες εντός Τουρκίας, για να διεξάγουν αυτό που ονομάζεται αστικός ολοκληρωτικός πόλεμος.

Η οργάνωση καλεί μέσω ανοικτών πηγών τα μέλη της που ζουν στο τουρκικό κράτος, σε σκληρές δολιοφθορές στο εσωτερικό της Τουρκίας αναφέροντας συγκεκριμένα: «είναι η ημέρα κατά την οποία τα πάντα στην κυριολεξία, και όλοι όσοι ανήκουν στο τουρκικό αποικιοκρατικό φασιστικό κράτος, θα τεθούν στο στόχαστρο μας».

«Ας ανατινάξουμε τα κτίρια του ΑΚΡ κινητοποιώντας την οργή των καταπιεσμένων λαών και των εργοδοτών, ανοίγοντας το δρόμο για μια επαναστατική μαζική βία», κατέληξε η αριστερή οργάνωση των Κούρδων.

https://twitter.com/RojavaNetwork/status/1184766680012148753

Την ίδια στιγμή σήμερα η τουρκική στρατοχωροφυλακή και οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας έχουν εξαπολύσει κύμα μαζικών συλλήψεων, ενώ μόνο χθες 200 άτομα οδηγήθηκαν στα κρατητήρια ενώ χθες βράδυ αργά είχαμε νέα επιχείρηση στα Άδανα.

https://twitter.com/abdbozkurt/status/1184715715506507778

Σε αυτή, σύμφωνα με τον τουρκικό τύπο, είχαμε την σύλληψη 13 υπόπτων, επειδή φέρονται να προπαγανδίζουν την τρομοκρατία στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με την εισβολή στην των τουρκικών δυνάμεων στην Βόρεια Συρία, την οποία οι Τούρκοι πομπωδώς και ψευδώς ονομάζουν «επιχείρηση πηγή της Ειρήνης».

Ο Γενικός Εισαγγελέας των Αδάνων, το αντιτρομοκρατικό σκέλος των ομάδων της επαρχιακής αστυνομίας, υλοποιούν συνεχώς επιχειρήσεις σύλληψης των υποτιθέμενων μελών που δρουν κατά του τουρκικού καθεστώτος και είναι προσκείμενοι σε YPG/PKK, σε ένα πραγματικό πλέον «κυνήγι μαγισσών».

Με την υποστήριξη ειδικών επιχειρήσεων πραγματοποιήθηκαν αστυνομικές επιδρομές στις διευθύνσεις των υπόπτων, καθώς οι Τούρκοι στρατοχωροφύλακες ανέβηκαν σε ταράτσες και στέγες σπιτιών, ενώ έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους και στους δρόμους.

«Η αναζήτηση φυγόδικων 3 υπόπτων βρίσκεται σε εξέλιξη», αναφέρει η τουρκική αστυνομία.

https://twitter.com/RojavaNetwork/status/1184766681522069504

Με όλα αυτά επιβεβαιωνόμαστε πλήρως για το πρόσφατο άρθρο μας, με το οποίο αναφέραμε ότι έρχονται νέες πολύ άσχημες εξελίξεις έρχονται για την Τουρκία μετά την αποκάλυψη σχεδίου «χειμερινού» αστικού πολέμου από τους Κούρδους, φέρνοντας κυριολεκτικά «κόλαση» εντός των μεγάλων πόλεων, ειδικά της Κων/πολης και της Σμύρνης, τις οποίες έχουν βάλει στο στόχαστρο οι Κούρδοι μαχητές.

Μιλάμε για το χειρότερο είδος πολέμου, ενώ οι παράμετροι και τα απόνερα αυτών των αστικών επιχειρήσεων θα επηρεάσουν και την στάση της Άγκυρας σε Αιγαίο και Α.Μεσόγειο.

Συγκεκριμένα η τουρκική αστυνομία ανακαλύπτει συνεχώς δίκτυα «τρομοκρατών» Κούρδων όπως τους ονομάζει, τα οποία συνδέονται και με Σύρους Κούρδους, οι οποίοι συνδράμουν δυναμικά στους ομοεθνείς τους στο τουρκικό έδαφος.

«Οι χειμερινοί μήνες πλησιάζουν και  η τρομοκρατική οργάνωση του PKK ετοιμάζεται να δραστηριοποιηθεί με δυναμική, ενώ έχουμε και έντονη δράση σε αστικά καταφύγια και σπήλαια τα οποία ανήκουν στην αυτονομιστική οργάνωση», συνεχίζει η αναφορά της τουρκικής στρατοχωροφυλακής.

Στο πλαίσιο αυτό η Τουρκία έχει ενεργοποιήσει την ΠΑ, μονάδες ελικοπτέρων, ειδικές δυνάμεις και κάθε διαθέσιμο μέσο, ενδεικτικό του μεγάλου προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Σε  ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου εσωτερικών «στο πλαίσιο των επιχειρήσεων εσωτερικής ασφάλειας» στην περιφέρεια του Ντιγιαρμπακίρ, η στρατοχωροφυλακή ανακάλυψε δίκτυο «τρομοκρατών» και συνέλαβε 3 Κούρδους μαζί με τα όπλα τους.

Ότι όμως και να κάνουν οι τουρκικές αρχές, ο αστικός πόλεμος εφόσον ξεκινήσει μαζικά από τους Κούρδους και τους αντιπάλους του τουρκικού καθεστώτος, οι οποίοι έχασαν τις δουλειές τους, βασανίστηκαν και φυλακίστηκαν θα είναι στην κυριολεξία μια «τρύπα στο νερό».

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...