Εσωτερική Ασφάλεια

Δε "βάζει μυαλό ο Κουφοντίνας: Νέο αίτημα άδειας από τον αρχιεκτελεστή της 17Ν

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας, κατέθεσε νέο αίτημα για χορήγηση άδειας στο πειθαρχικό συμβούλιο των αγροτικών φυλακών Κασσαβέτειας, όπως φαίνεται ο πολυισοβίτης και αρχιεκτελεστής της 17Ν είχε "καλομάθει" με τις άδειες και δεν δέχεται το "όχι" για απάντηση.

Το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα υποβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα και θα εξεταστεί από το πειθαρχικό συμβούλιο της φυλακής που αναμένεται να συνεδριάσει την τρέχουσα ή την επόμενη εβδομάδα

Πρόκειται για το πρώτο αίτημα, μετά από τα τρία απορριπτικά βουλεύματα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου όπως αναφέρει το magnesianews.

Η τρίτη φορά που οι δικαστικοί είχαν απορρίψει το αίτημα του Κουφοντίνα για άδεια ήταν στις 5 Ιουλίου

Το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα υποβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα και θα εξεταστεί από το πειθαρχικό συμβούλιο της φυλακής που αναμένεται να συνεδριάσει την τρέχουσα ή την επόμενη εβδομάδα. Αν κάποιο μέλος του πειθαρχικού συμβουλίου μειοψηφήσει, το θέμα θα απασχολήσει ξανά το Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου.

Μέχρι στιγμής ο Δημήτρης Κουφοντίνας, έχει λάβει στο σύνολο έξι άδειες, από τις φυλακές Κορυδαλλού και την Κασσαβέτεια, όπου κρατείται από τις αρχές Αυγούστου 2018, ενώ οι δικαστικές αρχές απέρριψαν άλλα τρία αιτήματά του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές