Κόσμος

«Δεν έχω ξανανιώσει έτσι» λέει η «άστεγη σοπράνο» μετά την πρώτη παράστασή της (βίντεο)

Η «άστεγη σοπράνο» που έγινε viral, όχι μόνο ετοιμάζεται για τον πρώτο της δίσκο, αλλά έδωσε και παράσταση στο Λος Άντζελες. Η ίδια δακρύζει όταν εξομολογείται όσα πέρασε και όταν βλέπει τον εαυτό της να τραγουδά.

Η Έμιλι Ζαμούρκα έγινε παγκοσμίως γνωστή χάρη σε ένα βίντεο που δημοσίευσε η αστυνομία του Λος Άντζελες στο Twitter και έτσι από εκεί που, μέχρι πρότινος, ήταν άστεγη και ζούσε σε ένα χαρτόκουτο, τώρα ετοιμάζεται για τον πρώτο της δίσκο.

Η σοπράνο έδωσε την πρώτη παράστασή της στο Λος Άντζελες, τραγουδώντας μια άρια του Τζιάκομο Πουτσίνι, και εξομολογείται στο RT πως δεν «έχει νιώσει έτσι ξανά» και προσθέτει: «Είναι η ευκαιρία να δείξω τον εαυτό μου, να δείξω ποια ήμουν όλο αυτό το διάστημα».

https://youtu.be/6CLQsFxdZxs

Το βίντεο που δημοσίευσε η αστυνομία του Λος Άντζελες στο Twitter με την Έμιλι Ζαμούρκα να τραγουδά έχει ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο προβολές και, όπως δηλώνει θέλει να γίνει τραγουδίστρια αφού πρόκειται να συνεργαστεί με τον -βραβευμένο με Grammy- Τζόελ Ντάιαμοντ. Ο δημιουργός πρόκειται να συνδυάσει το κλασικό τραγούδι με ήχους της EDM.

https://twitter.com/LAPDHQ/status/1177423181679755264

Η ζωή της, όμως, δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα. Η Έμιλι Ζαμούρκα γεννήθηκε στη Ρωσία και μετανάστευσε στις ΗΠΑ το 1992, όπου παρέδιδε μαθήματα βιολιού και πιάνου ώσπου η υγεία της επιδεινώθηκε. Αρκετοί Ρώσοι και Αμερικανοί φίλοι της τη βοήθησαν να σταθεί στα πόδια της, αλλά όταν ένας από τους Αμερικανούς που τη στήριζε απεβίωσε, έμεινε ολομόναχη.

Έτσι, ένας άνδρας άρπαξε και κατέστρεψε το βιολί της αξίας 10.000 δολαρίων πριν από τρία χρόνια. Στη συνέχεια, κάποιος την έσπρωξε από ένα λεωφορείο με αποτέλεσμα να τραυματίσει σοβαρά τον καρπό της και ως εκ τούτου σταμάτησε να παίζει μουσική, χάνοντας εισόδημα. Η κατάσταση της υγείας της χειροτέρευσε και έτσι δεν μπορούσε ούτε να πληρώσει το ενοίκιο.

«Δεν αξίζω όλα αυτά τα κακά πράγματα που μου έκαναν οι άνθρωποι, ποτέ δεν έκανα τίποτα κακό σε κανέναν, το μόνο που ήθελα ήταν να αγγίξω το πνεύμα των ανθρώπων με τη μουσική μου» εξομολογείται η ίδια.

Μάλιστα, ξέσπασε σε λυγμούς όταν είδε τον εαυτό της να τραγουδά, καθώς όπως δήλωσε:

«Οι άνθρωποι με κατέγραφαν πολύ, αλλά δεν το είχα δει ποτέ. Υποθέτω, λοιπόν, ότι τώρα όλα αποκαλύπτονται και με αγγίζουν απλώς επειδή μόλις επέστρεψα στο πώς ήμουν και αυτό θα με βοηθήσει».

Μέσω διαδικτυακής εκστρατείας έχει συγκεντρωθεί, από την περασμένη Τρίτη, το ποσό των 67.000 δολαρίων για χάρη της Έμιλι Ζαμούρκα.

https://youtu.be/SwB5JBu_jo4

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...