Κόσμος

Δεκάδες ρωσικά τεθωρακισμένα οχήματα “Τίγρης” και “Τυφώνας-U” μεταφέρθηκαν στην Συρία

Δεκάδες τεθωρακισμένα οχήματα “Τίγρης” και “Τυφώνας-U” για τις ρωσικές μονάδες της στρατιωτικής αστυνομίας μεταφέρθηκαν με αεροσκάφη Il-76 της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας, ανέφερε η υπηρεσία Τύπου του Υπουργείου Άμυνας.

Τα τεθωρακισμένα οχήματα που παραδίδονται στη Συρία από στρατιωτικά αεροδρόμια στην περιφέρεια Rostov και Krasnodar έχουν σχεδιαστεί για να μεταφέρουν προσωπικό και να εγκαταστήσουν ειδικό εξοπλισμό, συστήματα όπλων, με ένα ενσωματωμένο σύστημα ελέγχου πληροφοριών βασισμένο σε ένα σύνθετο ενσύρματο σύστημα επικοινωνίας, καθώς και κλιματισμό.

«Στο εγγύς μέλλον, ο στρατιωτικός εξοπλισμός θα κατευθυνθεί προς τα βόρεια της χώρας, όπου οι ρωσικές μονάδες στρατιωτικής αστυνομίας θα διευκολύνουν την απόσυρση των κουρδικών μονάδων και των όπλων τους 30 χιλιόμετρα από τα συριακοτουρκικά σύνορα, μετά τα οποία θα ξεκινήσουν από κοινού περιπολίες με τουρκικές μονάδες σε καθορισμένες περιοχές σύμφωνα με τη συμφωνία μεταξύ της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Δημοκρατίας της Τουρκίας που υπογράφηκε στο Σότσι στις 22 Οκτωβρίου”, ανέφερε το υπουργείο Άμυνας.

Σύμφωνα με το ρωσικό στρατό, η στρατιωτική αστυνομία έχει ήδη αρχίσει να εκτελεί καθήκοντα για να βοηθήσει στην εξασφάλιση της ασφάλειας του πληθυσμού και στη διατήρηση του νόμου και της τάξης. Οι πιο καταρτισμένοι στρατιώτες που έχουν εκπαιδευτεί στο Στρατιωτικό Κέντρο Αστυνομίας που βρίσκεται στο Vladikavkaz και έχουν εμπειρία σε τέτοιες επιχειρήσεις αποστέλλονται στη Συρία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ