Κόσμος

Δείτε το στιγμιότυπο με την... κουτουλιά του Μπόρις Τζόνσον σε υπουργό του - Βίντεο

Ένα απρόοπτο που έφερε σε δύσκολη θέση τον Μπόρις Τζόνσον, συνέβη όταν έφτασε μπροστά στην Αντρεα Λίντσομ και επιχείρησε να τη φιλήσει. Ωστόσο, λόγω «κακού timing» κατέληξε να της ρίξει κουτουλιά!

Στον απόηχο του αδιεξόδου για το Brexit και των καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση που βαρύνουν τον Μπόρις Τζόνσον, το ετήσιο συνέδριο των Βρετανών συντηρητικών δεν θύμιζε, τουλάχιστον τις στιγμές που κλιμακωνόταν η ένταση, σοβαρή πολιτική συγκέντρωση.

Σε μια στιγμή ενθουσιασμού και χαράς ο Βρετανός πρωθυπουργός κουτούλησε μια υπουργό του, ένα ακόμη απρόοπτο του συνεδρίου.

https://youtu.be/MSiCddfDqoA

Ο Τζόνσον είχε μόλις ολοκληρώσει την ομιλία του και πλησίασε τους υπουργούς του που τον χειροκροτούσαν όρθιοι. Ο πρωθυπουργός αντάλλαξε χειραψία με τους περισσότερους και όταν έφτασε μπροστά στην Αντρεα Λίντσομ, επιχείρησε να τη φιλήσει. Ωστόσο, λόγω κακού... timing, κατέληξε να της ρίξει κουτουλιά.

Το, αν μη τι άλλο, αστείο γεγονός δεν άργησαν να σχολιάσουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, απαθανατίζοντας με βίντεο τη στιγμή.

«Φυλακίστε τους!»: στο ετήσιο συνέδριο των Βρετανών συντηρητικών, οι σύνεδροι επιτέθηκαν με μανία κατά των 21 μετριοπαθών βουλευτών που συνέδραμαν την βρετανική αντιπολίτευση αντιτασσόμενοι στην στρατηγική του Μπόρις Τζόνσον για το Brexit, σε μία ένδειξη του μεγάλου ρήγματος που υπάρχει στους κόλπους των Τόρις για το θέμα της εξόδου του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το «σφάλμα» τους; Ψήφισαν με την αντιπολίτευση τον νόμο που υποχρεώνει τον πρωθυπουργό να ζητήσει από τις Βρυξέλλες τρίμηνη αναβολή του Brexit εάν δεν υπάρξει μέχρι τις 19 Οκτωβρίου συμφωνία διαζυγίου, ώστε να αποφευχθεί η πτώση χωρίς αλεξίπτωτο με τις χαώδεις επιπτώσεις της για την βρετανική οικονομία.

«Ενήργησαν κατά του εθνικού συμφέροντος», δήλωσε ο βουλευτής Στιβ Μπέικερ, Brexiter ψυχή τε και σώματι, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο του συνεδρίου του Μάντσεστερ, από το οποίο απουσιάζουν πολλοί διαπρεπείς μετριοπαθείς Τόρις.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...