Κόσμος

Γερμανία: Σκότωσαν ζέβρα που δραπέτευσε από τσίρκο (εικόνες)

Οι αστυνομικές Αρχές στη βόρεια πόλη του Ρόστοκ στη Γερμανία πυροβόλησαν και σκότωσαν μια ζέβρα σε αυτοκινητόδρομο.

Όπως οι ίδιοι επισημαίνουν, το ζώο δραπέτευσε από τσίρκο ενώ διέκοψε την κυκλοφορία προκαλώντας ζημιές σε οχήματα. Πριν οι αξιωματικοί τη σκοτώσουν, προκλήθηκε και ένα ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Α20.

Μια δεύτερη ζέβρα η οποία διέφυγε από το ίδιο τσίρκο τελικά επέστρεψε στην επιχείρηση. Δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τα ζώα δραπέτευσαν το βράδυ της Τρίτης.

Η ανακοίνωση του συμβάντος έγινε το πρωί της Τετάρτης από την αστυνομία η οποία εξέδωσε προειδοποίηση στο Twitter, επισημαίνοντας πως μια ζέβρα κυκλοφορεί ελεύθερη και αποτελεί κίνδυνο.

Κατά το τροχαίο δεν τραυματίστηκε κανείς. Η σύγκρουση σημειώθηκε όταν ένα ΙΧ βγήκε εκτός της πορείας του για να αποφύγει τη ζέβρα.

Η ζέβρα ήταν ελεύθερη στο δρόμο, ενώ για το λόγο αυτό οι Αρχές αποφάσισαν το προσωρινό κλείσιμο της εθνικής οδού. Έτσι, ξεκίνησε μια επιχείρηση απομάκρυνσης η οποία ωστόσο κρίθηκε ανεπιτυχής.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...