Αθλητισμός

Γήπεδο ΑΕΚ: «Μεγάλες» εταιρίες για την «Αγιά – Σοφιά»

Τα έργα στο υπό κατασκευή γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς, την ώρα που η διοίκηση της Ένωσης εμφανίζεται να κάνει κινήσεις για να εξασφαλίσει σημαντικές χορηγίες...

Η ΠΑΕ ΑΕΚ παρουσίασε την Τετάρτη (16.10.2019) την ανανέωση της συνεργασίας της με την LG. Η συγκεκριμένη χορηγική συμφωνία όμως δεν αποκλείεται να… μεγαλώσει, με φόντο το γήπεδο της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ο διευθύνων σύμβουλος της LG Electronics Hellas κ. Άρης Κουτελός, ανέφερε ότι η συνεργασία με την ΑΕΚ δεν αποκλείεται να επεκταθεί. Μάλιστα, σε ερώτηση που του έγινε για το αν αυτή η συνεργασία θα αφορά συγκεκριμένα το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, η απάντηση ήταν θετική! “Έχουν ξεκινήσει ήδη συζητήσεις, αλλά δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο, επί τους θέματος”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η “Live Sport” αναφέρει ότι λόγω της χορηγικής συνεργασίας της ΑΕΚ με την “LG” η συγκεκριμένη εταιρεία έχει ξεκάθαρο προβάδισμα στις όποιες συζητήσεις γίνουν στο μέλλον για οποιαδήποτε χορηγική συνεργασία.

Την ίδια στιγμή, δημοσιεύματα στον αθλητικό Τύπο της Πέμπτης αναφέρουν ότι μεγάλες εταιρίες βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για να συνδέσουν το όνομά τους με το νέο «σπίτι» της Ένωσης, κάτι που θα φέρει έσοδα στον σύλλογο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές