Αθλητισμός

Βόλος - ΠΑΟΚ: Γιόρταζαν και κέρασαν γκολ οι Δημήτρηδες στο Πανθεσσαλικό

Διανύει περίοδο απίστευτης φόρμας, κάτι που το έδειξε και στο Πανθεσσαλικό. Ο Δημήτρης Λημνιός σκόραρε, κέρδισε το πέναλτι με το οποίο βρήκε δίχτυα ο Δημήτρης Πέλκας και βοήθησε τον ΠΑΟΚ να νικήσει με 2-0 τον Βόλο, σε ματς για την 8η αγωνιστική της Superleague.

Για δεύτερο σερί παιχνίδι οι Θεσσαλονικείς κράτησαν το “μηδέν” και ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας παιχνίδι περισσότερο από τον Ολυμπιακό, που την Κυριακή δίνει ντέρμπι στο “Γ. Καραϊσκάκης” με την ΑΕΚ.

Όσον αφορά την ομάδα του Βόλου, έκανε φιλότιμη προσπάθεια κόντρα στους Θεσσαλονικείς, που είχαν τη στήριξη περίπου 6.000 φίλων τους, αλλά οι απουσίες που είχαν (Μυστακίδης, Λύρατζης, Διαμάντης, Τσαούσης, Μπαλογιάννης, Μελίσας, οι οποίοι είναι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ δεν αγωνίστηκαν, καθώς και ο τιμωρημένος Χουάν Μουνίθ) ήταν… καταλυτικός παράγοντας.

Ο ΠΑΟΚ την κυριαρχία και το μεγαλύτερο ποσοστό κατοχής της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο, επιβεβαιώνοντας την υπεροχή του με ένα γκολ. Οι Θεσσαλονικείς ήταν αυτοί που είχαν τις δύο σημαντικές φάσεις του 45λέπτου. Στην πρώτη, ο Γκαραβέλης κατάφερε να διώξει την κοντινή κεφαλιά του Μπίσεσβαρ (16′).

Στη δεύτερη, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ανοίξει το σκορ (29′). Ο Στοχ άφησε ωραία την μπάλα στον Γιαννούλη με τακουνάκι, αυτός έβγαλε σέντρα ακριβείας για τον Λημνιό, που πετάχτηκε στην καρδιά της μικρής περιοχής των γηπεδούχων και έκανε το 0-1 με δυνατή κεφαλιά. Το πρώτο μέρος κύλησε στους ρυθμούς των φιλοξενούμενων, αν και στα τελευταία του λεπτά οι γηπεδούχοι ανέβασαν… στροφές, χωρίς να γίνουν επικίνδυνοι.

Γκολ: 29' Λημνιός, 74' πεν. Πέλκας

Κίτρινες κάρτες: Ντεντάκης, Αουγκούστο

Κόκκινες κάρτες: -

Βόλος (Χουάν Φεράντο): Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Τσίκα, Δημόπουλος, Φεράρι, Μαξ Ζοάο, Αουγκούστο, Τόρες, Ατιγιάτ (54' Μάντζης), Ζοάο Ράφαελ, Γέντρισεκ

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Ντούγκλας Αουγκούστο, Μίσιτς, Λημνιός (83' Βιεϊρίνια), Στοχ (64' Πέλκας), Μπίσεσβαρ, Σβιντέρσκι (75' Άκπομ).

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ