Κόσμος

Βρετανία: Καψώνι από δασκάλους σε μαθητές λόγω κουρέματος!

Γονείς έγιναν έξω φρενών με την απόφαση δημοτικού σχολείου του Έσεξ στη Βρετανία να περιορίσει τις δραστηριότητες των δύο αγοριών τους, επειδή είναι κοντοκουρεμένα…

Από την πλευρά τους οι υπεύθυνοι του σχολείου κατηγορούν τους γονείς που επέτρεψαν «να κάνουν τα παιδιά τους ακατάλληλα (…) κουρέματα».

Η Claire Mitchell είναι εξοργισμένη που οι δύο γιοι της, ο 9χρονος Alfiee – Joe και ο 8χρονος Declan, δεν έχουν τη δυνατότητα να παίξουν με τους συμμαθητές τους στο προαύλιο του σχολείου «Silver End Academy» στο Foram του Essex και χαρακτηρίζει την απόφαση «εντελώς παράλογη».

Μάλιστα, άλλοι μαθητές ανέφεραν πως κάποιοι δάσκαλοι σχολίαζαν πόσο έξυπνοι δείχνουν με το νέο τους κούρεμα οι δύο μικροί αδελφοί.

Όπως και να έχει, σε περίπου τέσσερις έως έξι εβδομάδες τα μαλλιά των παιδιών θα έχουν μακρύνει και πάλι, και πολλοί κάνουν την ευχή η «ποινή» του σχολείου να έχει λήξει πολύ νωρίτερα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης