Κόσμος

Βρετανία: Γυναίκα θα γίνει μητέρα για 22η φορά! (βίντεο)


Πρόκειται για την πιο πολυπληθή οικογένεια της Βρετανίας, η οποία δεν σταματά να μεγαλώνει! Έγκυος για 22η φορά είναι, λοιπόν, η 44χρονη Σου Ραντφορντ η οποία ανακοινώνει τα ευχάριστα νέα μέσω ενός βίντεο στο YouTube.

«Είμαι 15 εβδομάδων, σύντομα θα μάθουμε το φύλο του μωρού. Αναρωτιέμαι αν θα έχω 11 από το καθένα, νιώθω ότι είναι αγόρι», είπε η Σου.

Η 44χρονη και ο 48χρονος σύζυγός της, Νόελ έχουν ήδη 20 παιδιά: τον 30χρονο Κρις, την 25χρονη Σόφι, την 23χρονη Κλόε, τον 22χρονο Τζακ, τον 20χρονο Ντάνιελ, τον 18χρονο Λουκ, τη 17χρονη Μίλι, τη 16χρονη Κέιτι, τον 15χρονο Τζέιμς, τη 14χρονη Ελι, τη 13χρονη Ειμι, τον 12χρονο Τζος, τον 11χρονο Μαξ, την 9χρονη Τίλι, τον 7χρονο Οσκαρ, τον 6χρονο Κάσπερ, την 3χρονη Χάιλι, τη 2χρονη Φίμπι, τον Αρτσι που είναι 18 μηνών και την Μπόνι Ρέι που είναι 11 μηνών.

https://youtu.be/8RcOi5bQ1vk

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...