Αθλητισμός

Βερμελίνγκερ: «Είναι αλήθεια, ο Μελισσανίδης μπούκαρε στα αποδυτήρια, αλλά μιλούσε ελληνικά»

Ο επικεφαλής της ελβετικής διαιτησίας επιβεβαίωσε την είσοδο του Δημήτρη Μελισσανίδη στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ημίχρονο του ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Την αναφορά για το «ντου» του Δημήτρη Μελισσανίδη στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ημίχρονο του ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, που καταγράφηκε στο φύλλο αγώνα, επιβεβαιώνει ο επικεφαλής της ελβετικής διαιτησίας Ντάνιελ Βερμελίνγκερ.

Μιλώντας στην ελβετική εφημερίδα «Blick» έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο περιστατικό, το οποίο εξήγησε ότι είναι ασυνήθιστο για τους Ελβετούς, όχι όμως και για το θερμόαιμο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Είναι αλήθεια. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ πήγε στα αποδυτήρια του Στέφαν Κλόσνερ για να συζητήσει δύο ή τρεις φάσεις μαζί του. Αλλά επειδή μιλούσε μόνο ελληνικά, ήταν σύντομη η επίσκεψη. Οι δυο τους δεν μπορούσαν πραγματικά να επικοινωνήσουν», σχολίασε.

«Άλλες χώρες, άλλα έθιμα»

Ο Βερμελίνγκερ είπε ακόμη ότι δεν είναι συνηθισμένο να εισβάλλει κανείς στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ημίχρονο. Τόνισε όμως πως «μπορώ να το πω όσο πιο κομψά γίνεται: Άλλες χώρες, άλλα έθιμα». Ο Κλόσνερ απέφυγε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση δημοσιογράφου, σύμφωνα με τον Βερμελίνγκερ. «Ο Στέφαν ακολούθησε τις οδηγίες και δεν μίλησε σε αξιωματούχους των ομάδων ή Έλληνες δημοσιογράφους. Δεν ξέρουμε τι αναφέρεται στο φύλλο αγώνα. Αυτό το συνέταξε ο 4ος διαιτητής στα ελληνικά».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...