Πολιτική

Βελόπουλος: Να έρθει η φρουρά να τους πετάξει έξω, να τελειώνει η ψευτομαγκιά

«Στην Ελλάδα υπάρχει ένα φοβικό σύνδρομο προερχόμενο από τη ψευτοαριστερά και θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε, καθώς αμφισβητεί τις έννοιες της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας», υποστήριξε ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

Αναφερόμενος στα όσα συνέβησαν στην Προανακριτική για τον Παπαγγελόπουλο, υποστήριξε ότι «έχω εκπλαγεί με όλα αυτά που συμβαίνουν. Στις δημοκρατίες αποφασίζουν οι πλειοψηφίες».

«Η πλειοψηφία της ΝΔ αποφάσισε κάτι, δεν κατάλαβα τον τραμπουκισμό του Πολάκη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βελόπουλος τονίζοντας πως δεν περίμενε αυτή τη συμπεριφορά από τον κ. Τζανακόπουλο.

Συμπλήρωσε δε ότι «οι φασίστες, είτε δεξιοί είτε αριστεροί πρέπει να φύγουν από τη Βουλή. Ο τραμπουκισμός δεν είναι η κατάλληλη οδός για να λύσει προβλήματα. Ήξερα ότι είναι τραμπούκος, μπερδεύει την κρητική λεβεντιά με την αυθάδεια και την αθυροστομία».

Ερωτηθείς αν πρέπει η φρουρά της Βουλής να τους πετάξει έξω, ο κ. Βελόπουλος απάντησε καταφατικά λέγοντας:«Ναι, να τελειώνει η ψευτομαγκιά αυτή. Να έρθει η φρουρά να τον βγάλει έξω».

Αναφερόμενος στα θέματα της τρέχουσας ειδησεογραφίας, υπογράμμισε ότι σήμερα πρώτο θέμα θα πρέπει να είναι σήμερα η απόφαση των ΗΠΑ να αναγνωρίσουν τη Γενοκτονία των Αρμενίων, ενώ καταδίκασε το περιστατικό στη μαθητική παρέλαση της Νέας Φιλαδέλφειας επισημαίνοντας ότι υπάρχει και σχετική ανακοίνωση από σύλλογο ΑΜΕΑ, γιατί προφανώς οι γυναίκες που παρεισέφρησαν στην παρέλαση γελοιοποίησαν και τα ΑΜΕΑ.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, μετά τις δηλώσεις Ζάεφ, υποστήριξε ότι αν ήθελε ο Μητσοτάκης θα μπορούσε σήμερα κιόλας να καταγγείλει τη Συμφωνία κι έκανε λόγο για «τρανς Μακεδονομάχους».

Τέλος σε ότι αφορά τις καταγγελίες Ερντογάν για τη στάση του Λιμενικού στην Ελλάδα, απέναντι στους πρόσφυγες, έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο που αποσκοπεί σε ουδετεροποίηση των νησιών του Αιγαίου έτσι ώστε να κατοικηθούν από μετανάστες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ