Κόσμος

Βίντεο σοκ! Ανδρας λιποθυμά στο μετρό και καθώς πέφτει σπρώχνει γυναίκα στις ράγες


Πλήθος επιβατών σε σταθμό του μετρό στο Μπουένος Άιρες έσωσαν τη ζωή μιας γυναίκας που έπεσε στις γραμμές, λίγο πριν φτάσει στην αποβάθρα ο συρμός.

Το περιστατικό συνέβη σε σταθμό του μετρό της πρωτεύουσας της Αργεντινής την Τρίτη και τις τελευταίες ώρες, το βίντεο από την αγωνιώδη προσπάθεια των επιβατών να σταματήσουν το τρένο που ερχόταν, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Άνδρας λιποθύμησε και έριξε τη γυναίκα στις γραμμές του μετρό

Οι εικόνες από την κάμερα ασφαλείας της αποβάθρας του μετρό στο Μπουένος Άιρες καταγράφουν τη στιγμή που ένας άνδρας χάνει τις αισθήσεις του. Ο άνδρας πέφτει με ορμή στην ανυποψίαστη γυναίκα η οποία βρίσκεται σε λίγα δευτερόλεπτα στις ράγες του μετρό.

Αμέσως οι παρευρισκόμενοι σπεύδουν στην άκρη της αποβάθρας του μετρό και κάνουν σήμα όπως μπορούν στον οδηγό του συρμού ώστε να σταματήσει έγκαιρα το τρένο πριν το σημείο όπου βρίσκεται πεσμένη η άτυχη γυναίκα.

Βίντεο: Η στιγμή που η γυναίκα πέφτει στις ράγες του μετρό
Στο βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, φαίνονται οι επιβάτες να καταφέρνουν να ειδοποιήσουν τον οδηγό του μετρό εγκαίρως, ενώ ορισμένοι από αυτούς πηδούν στις ράγες προκειμένου να ανασύρουν την άτυχη γυναίκα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ