Εσωτερική Ασφάλεια

Βίντεο από την ενέδρα θανάτου στο Χαϊδάρι -Η στιγμή που οι δράστες φεύγουν


Βίντεο ντοκουμέντο, λίγο μετά την επίθεση που δέχθηκε ο 49χρονος επιχειρηματίας από αγνώστους, οι οποίοι τον «γάζωσαν» στο αυτοκίνητό του στο Χαϊδάρι έρχεται στη δημοσιότητα.

Στο βίντεο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας και προβλήθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, οι δράστες του χτυπήματος φαίνεται να αποχωρούν από το σημείο με μια μοτοσυκλέτα, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.

Στιγμές νωρίτερα, οι δράστες πλεύρισαν το αυτοκίνητο του επιχειρηματία, πατέρα τριών παιδιών, και τον πυροβόλησαν από τη μεριά του συνοδηγού, τη στιγμή που εκείνος θα έκανε αναστροφή στη λεωφόρο Αθηνών. Αμέσως μετά έγιναν «καπνός» και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Βίντεο: Οι δράστες της δολοφονίας του 49χρονου επιχειρηματία
Η πρώτη εκτίμηση των Αρχών μιλά για πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου, ωστόσο τα κίνητρα της εκτέλεσης δεν έχουν ξεκαθαριστεί ακόμα. Σημειώνεται ότι το 49χρονο θύμα ήταν στόχος βομβιστικής επίθεσης πριν από τρία χρόνια, το 2016.

Το βίντεο ντοκουμέντο από το Χαϊδάρι
Οπως έγινε γνωστό, δύο αστυνομικοί εκτός υπηρεσίας που τη στιγμή εκείνη βρίσκονταν στο σημείο, πυροβόλησαν εναντίον των δραστών, χωρίς αποκλείεται να τραυμάτισαν τον ένα δράστη της δολοφονίας. Την ίδια ώρα, η διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων ερευνά το ρόλο των δύο αστυνομικών στην υπόθεση και τους λόγους που βρέθηκαν στο σημείο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...