Τεχνολογία

Αυτό το τροχόσπιτο θα το ζήλευε ο καθένας (εικόνες)

Η Opus δεν είναι μια τυχαία εταιρεία, αλλά μία με μεγάλη εμπειρία στις μετασκευές αμαξωμάτων και δη τροχόσπιτων. Μάλιστα η ονομασία της ίσως να σας λέει κάτι από τις συνεργασίες που έχει κατά καιρούς με τη Nissan, έχοντας χρησιμοποιήσει μπαταρίες από παλιά Leaf οι οποίες φορτίζουν από φωτοβολταϊκά στην οροφή για να δώσουν ρεύμα για περίπου μια εβδομάδα.

Τώρα, η Opus πάει ένα βήμα παραπέρα με ένα νέο «τρέιλερ», όπως το ονομάζει η ίδια, όπου ένα φωτοβολταϊκό σύστημα 300 Watt τροφοδοτεί με ενέργεια τρεις μπαταρίες AGM των 100 Ah προσφέροντας ηλεκτρική αυτονομία για πολλές περισσότερες ημέρες.

Επίσης, το Opus 15 (η ονομασία του μοντέλου προέρχεται από το μήκος του των 15 ποδιών ή 4,5 μέτρων) δεν είναι ένα απλό τροχόσπιτο αλλά ένα που έχει κατασκευαστεί για να κινείται στα πιο δύσκολα εδάφη και να παραμένει σε αυτά. Διαθέτει γάντζους ρυμούλκησης, διπλά αμορτισέρ με ανεξάρτητη ανάρτηση και μεγαλύτερο βαθμό ελευθερίας και ειδικά λάστιχα 265/75 με ζάντες 16 ιντσών. Στο πίσω μέρος διαθέτει δύο ρεζέρβες.

Από εκεί και πέρα το Opus 15 προσφέρει όλες τις ανέσεις μίας τροχοβίλας διαθέτοντας από πτυσσόμενη ψησταριά με όλα τα παρελκόμενα, μέχρι ψυγείο- καταψύκτη, διπλό κρεβάτι, ντουλάπα και ράφια για τα ρούχα κ.λπ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ