Τεχνολογία

Αυτό είναι το νέο τηλέφωνο της Huawei με προεγκατεστημένες εφαρμογές της Google

Πριν από λίγες μέρες η Huawei ανακοίνωσε τη σύντομη κυκλοφορία του smartphone Nova 5T στην Ευρώπη. Το μοντέλο είναι τώρα διαθέσιμο στην τιμή των 430 ευρώ.

Σε αντίθεση με τα Smart 30 smartphones, η συσκευή είναι εξοπλισμένη με το EMUI 9.1 με βάση το Android 9 Pie με τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές της Google.

Το μοντέλο είναι πολύ παρόμοιο με το Honor 20, με το οποίο μοιράζεται ουσιαστικά όλα τα χαρακτηριστικά. Το τηλέφωνο διαθέτει τον ισχυρό επεξεργαστή Kirin 980 μαζί με 6GB μνήμης RAM.

Η οθόνη είναι 6,26 ιντσών με ανάλυση 2,340 x 1,080 pixels. Η κάμερα μπροστά 32 megapixel βρίσκεται σε μια τρύπα στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.

Η κύρια κάμερα είναι εξοπλισμένη με τέσσερις αισθητήρες, συμπεριλαμβανομένου ενός φακού 48 megapixel, ενός ευρυγώνιου φακού, ενός αισθητήρα βάθους και μακρό φακού.

Ο ανιχνευτής δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι πλευρικός, η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 3.750 mAh με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης 22.5 watt.

Το Huawei Nova 5T διατίθεται σε τρία χρώματα: μοβ, μπλε και μαύρο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...