Αρχείο

Ατλάντα: Μικρό αεροσκάφος έπεσε σε σπίτι - Ένας νεκρός - Εικόνα


Ένας άνθρωπος βρέθηκε νεκρός, ενώ ακόμη ένας αγνοείται, όταν μικρό αεροσκάφος έπεσε σε συγκρότημα κατοικιών στην Ατλάντα των ΗΠΑ.

Ένα μικρό αεροσκάφος έπεσε σε συγκρότημα κατοικιών στην Ατλάντα, στις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με αξιωματούχος της τοπικής πυροσβεστικής υπηρεσίας της κομητείας ΝτεΚαλμπ, ακόμη ένα άτομο αγνοείται μετά την πτώση του μικρού αεροσκάφους την Τετάρτη το πρωί, σύμφωνα με το πρακτορείο AP.

Ο ίδιος εξήγησε πως το αεροσκάφος έπεσε στο εσωτερικό σπιτιού του συγκροτήματος των πέντε κατοικιών δυσχεραίνοντας έτσι το έργο των συνεργείων διάσωσης.

Σύμφωνα με τον αξιωματούχο, κανένας δεν βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σημείο, όποτε δεν καταγράφηκαν θύματα μεταξύ των κατοίκων του συγκροτήματος.

Σε ένα tweet, η Διεύθυνση Ομοσπονδιακής Αεροπορίας αναφέρει ότι το αεροπλάνο τύπου Piper PA-28 συνετρίβη λίγο μετά την απογείωση από το αεροδρόμιο του ΝτεΚαλμπ έξω από την Ατλάντα γύρω στις 10:30 το πρωί, τοπική ώρα.

Φωτογραφία που διέρρευσε στο Twitter δείχνει το σημείο του συμβάντος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...