Κόσμος

Αρχιστράτηγος Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων: Ευχαρίστησε τον Πούτιν για τη συνδρομή της Ρωσίας

Ο Μαζλούμ Αμπντί, αρχιστράτηγος των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF), ευχαρίστησε τον Βλαντίμιρ Πούτιν, για τη συνδρομή στον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής επιχείρησης στη Συρία.

Η χθεσινή (22/10) συμφωνία των Πούτιν - Ερντογάν στο Σότσι οδήγησε τον αρχιστράτηγο των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων, Μαζλούμ Αμπντί, να ευχαριστήσει τον Ρώσο Πρόεδρο και το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας.

Τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, και το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας για τη συνδρομή στον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής επιχείρησης στη Συρία ευχαρίστησε ο αρχιστράτηγος των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF), Μαζλούμ Αμπντί, κατά τη διάρκεια επικοινωνίας του με τον Σεργκέι Σοϊγκού την Τετάρτη (23/10).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Ρωσικού Υπουργείου Άμυνας, «ο Μαζλούμ Αμπντί, από την πλευρά του, δήλωσε ότι θα ήθελε να ευχαριστήσει τη Ρωσική Ομοσπονδία και τον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν για την ασφάλεια του κουρδικού λαού και για τα βήματα που έχουν ληφθεί για να σταματήσουν οι μάχες».

Ο Αμπντί, επίσης, ανέφερε: «Τους παρέχουμε κάθε δυνατή βοήθεια και υποστήριξη. Για μια ακόμη φορά θέλω να ευχαριστήσω τον Βλαντιμίρ Πούτιν, το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας και όλους εκείνους που κατέβαλαν προσπάθειες για τη λειτουργία αυτών των συμφωνιών».

Υπενθυμίζεται ότι, την Τρίτη (22/10), ο Βλαντιμίρ Πούτιν συνάντησε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντόγαν στο Σότσι και συμφώνησαν σ' ένα μνημόνιο με κοινές περιπολίες στα βορειοανατολικά της Συρίας, οι οποίες άρχισαν γρήγορα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ