Κόσμος

Αποκαλύψεις στο "φως" από φίλη της Τζάκι Κένεντι – «Δεν ξέρω αν αγάπησε πραγματικά των Ωνάση» (βίντεο)

Αποκαλύψεις για τον γάμο του Αριστοτέλη Ωνάση με τη Τζάκι Κένεντι έρχονται στο φως, από μία στενή φίλη της ίδιας, την τραγουδοποιό Κάρλι Σάιμον.

Η ίδια γράφει μέσα στο βιβλίο της ότι ο γιος της Τζάκι, ο Τζον Φ. Κένεντι τζούνιορ, ήταν αυτός που της τη σύστησε στο Martha’s Vineyard, το 1983. Οι δύο γυναίκες ανέπτυξαν μια πολύ στενή φιλία που διατηρήθηκε ως τον θάνατο της Τζάκι, το 1994, σε ηλικία 64 ετών.

Η ίδια η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ είχε εξομολογηθεί, μεταξύ άλλων, στη Σάιμον -όπως ισχυρίζεται η ίδια- ότι είχε μεγάλη ανάγκη από κάποιου είδους προστασία και ο Αριστοτέλης Ωνάσης είχε τη δυνατότητα να την προσφέρει σ’ εκείνη και στην οικογένειά της.

https://www.youtube.com/watch?v=pfKMbi_bf5k

«Μου είπε ότι ήταν πολύ σέξι. Της τραγουδούσε στο γιοτ του την πήγαινε σε υπέροχα μέρη για να κάνουν έρωτα», λέει η Σάιμον.

«Ήξερε ότι το να τον παντρευτεί ήταν μια κίνηση «κακού κοριτσιού». Της άρεσε να είναι άτακτη. Στην πραγματικότητα δεν κατάλαβα ποτέ αν το έκανε από πείσμα ή επειδή τον αγαπούσε στα αλήθεια», σημειώνει.

https://www.youtube.com/watch?v=8ptMkZWKcQA

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...