Αρχείο

Απίστευτο! Έλληνας πολίτης εύχεται επιτυχίες στις ηρωικές Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις

Και όμως μέσω ανάρτησης ένας Έλληνας πολίτης, μουσουλμάνος της Θράκης, δηλώνει τη στήριξή του στην Τουρκία που εισβάλει στη Συρία.

Ο κύριος Αλπάι Αχμέτ (Έλληνας πολίτης…) με αφορμή την σημερινή εισβολή του τουρκικού στρατού στην ΒΑ Συρία έγραψε τα εξής :

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΗΓΗ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΙΣ ΗΡΩΙΚΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΘΝΟΣ. Ο ΑΛΛΑΧ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΗΘΟΣ.

Ο κύριος Αλπάι Αχμέτ είναι γνωστός στην ιστοσελίδα μας. Είναι πρόεδρος του συλλόγου των τουρκόφρονων μουσουλμάνων Θράκης στο Λίπσταντ της Γερμανίας. Ο σύλλογος του πάντοτε στις εκδηλώσεις του έχει και την σημαία της "Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης" ενώ στην παρακάτω φωτογραφία είναι μαζί με την Φουντά Σαδίκ Αχμέτ σε εκδήλωση του συλλόγου του προς τιμήν του θανόντος εθνικιστή βουλευτή Αχμέτ Σαδίκ.

Έλλην πολίτης : ¨Εύχομαι επιτυχίες στις ηρωικές Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις¨

πηγή: tourkikanea

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...