Αρχείο

Αλεξιπτωτιστής πέφτει πάνω σε κολόνα μπροστά στον Βασιλιά της Ισπανία κατά την διάρκεια παρέλασης (εικόνες-βίντεο)

Η Ισπανία γιόρτασε την εθνική της ημέρα το Σάββατο με μια εμφάνιση ενότητας έναντι των προσπαθειών ανεξαρτησίας της Καταλονίας, μια ημέρα αφότου η κεντρική κυβέρνηση έδωσε στον ηγέτη της προθεσμία για να εγκαταλείψει τη προσπάθεια απόσχισης του.

Ο Πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι και ο Βασιλιάς Φίλιππος VI παρέστησαν στην παραδοσιακή στρατιωτική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική Μαδρίτη. Οι ένοπλες δυνάμεις παρέλασαν, στην λεωφόρο Paseo de la Castallana, της Μαδρίτης, τιμώντας την επέτειο της ημέρας που ο Χριστόφορος Κολόμβος έφτασε στην Αμερική το 1492.

Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων όμως έγινε και μια επική «γκάφα» από ένα αλεξιπτωτιστή, ο οποίος κατέληξε “αγκαλιά” με μία κολόνα φωτισμού, στην προσπάθειά του να προσγειωθεί κρατώντας την ισπανική σημαία, κατά τη διάρκεια παρέλασης στη Μαδρίτη για τον εορτασμό της εθνικής επετείου.

Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια του βασιλιά και της βασίλισσας της Ισπανίας, του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί για να δει από κοντά τις εκδηλώσεις, αλλά και των τηλεοπτικών καμερών.

Όσο για τον αλεξιπτωτιστή; Αυτός παρέμεινε για αρκετή ώρα «κρεμασμένος» πάνω στην κολόνα προτού διασωθεί από ένα όχημα στρατού.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές