Αθλητισμός

Αλβανικοί ψευτοτσαμπουκάδες: Δεν άφησαν το πούλμαν του Ερυθρού Αστέρα να μπει στο Κόσοβο

Στη συνηθισμένη τακτική την πρόκλησης και της «πονηριάς» κατέφυγαν οι αρχές του Κοσόβου οι οποίες δεν άφησαν το πούλμαν του Ερυθρού Αστέρα να εισέλθει στο «έδαφος του».

Η Τρέπτσα εδρεύει στην νότιο τμήμα της Μιτρόβιτσα, μια πόλης, η οποία γεωγραφικά ανήκει στο Κόσοβο. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως υπάγεται στην σερβική ομοσπονδία, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν είχε δημιουργηθεί κανένα παρατράγουδο αφού μετέχει στην Γ΄ κατηγορία, η οποία θεωρείται ερασιτεχνική δίνοντας ματς με γειτονικούς συλλόγους.

Στον 1ο Γύρο του Κυπέλλου Σερβίας κληρώθηκε με τον Ερυθρό Αστέρα, όμως τοπικές αρχές μπλόκαραν την αποστολή των πρωταθλητών Σερβίας στο Γιάρινιε..

Εκεί βρίσκονται τουλάχιστον 100 οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα, οι οποίοι τραγουδούν συνθήματα υπέρ της ομάδας τους. Λόγω της έκρυθμης κατάστασης το ματς αναβλήθηκε με την σερβική ομοσπονδία να αποφασίζει για την αναμέτρηση, η οποία εκτός απροόπτου θα διεξαχθεί σε άλλη πόλη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές