Αθλητισμός

ΑΕΚ: Μπούκαρε στα αποδυτήρια έξαλλος τίγρης - Του έκραξε για τα καλά ο Ίβιτς

Επίσκεψη στα Σπάτα και το προπονητικό κέντρο της «Ένωσης» πραγματοποίησε ο Ίλια Ίβιτς, με τον τεχνικό διευθυντή των «Κιτρινόμαυρων» να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στους παίκτες ενόψει των επικείμενων αγώνων.

Στα Σπάτα βρέθηκε χθες το απόγευμα ο Ίλια ίβιτς. Ο τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου» εκτός από υπεύθυνος για την μεταγραφική πολιτική του συλλόγου στοχεύει και στην εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η επίσκεψη του στην χθεσινή προπόνηση είχε ως σκοπό να προλάβει καταστάσεις που πιθανόν να διαταράξουν το καλό κλίμα στα αποδυτήρια της «Ένωσης».

Η ΑΕΚ μετά την αναμέτρηση με τον Βόλο την Κυριακή ξεκινά έναν αγωνιστικό Γολγοθά. Οι «Κιτρινόμαυροι» αντιμετωπίζουν κατά σειρά τους Ολυμπιακό (εκτός), Ατρόμητο (εντός), Παναθηναϊκό (εκτός) και Άρη (εντός). Μια τετράδα δύσκολων αγώνων από τους οποίους απαιτείται η «Ένωση» να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς προκειμένου να παραμείνει στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Το αυστηρό μήνυμα του Ίβιτς στους παίκτες της ΑΕΚ

Ο Ίλια Ίβιτς κατά την παρουσία του στο προπονητικό της ΑΕΚ, τόνισε στους ποδοσφαιριστές πως η ΑΕΚ δεν θα συγχωρέσει κανένα κρούσμα απειθαρχίας. Ο τεχνικός διευθυντής κατέστησε σαφές πως η ομάδα θα πρέπει να πάει συγκεντρωμένη στα επόμενα παιχνίδια προκειμένου να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Ίδια ήταν η θέση και του προπονητή της ΑΕΚ, Νίκου Κωστένογλου ενώ όπως ενημέρωσε ο Ίβιτς και ο Δημήτρης Μελισσανίδης ταυτίζεται με τις απόψεις του.

Στην Ένωση ξέρουν πως πιθανές απώλειες βαθμών στα επόμενα παιχνίδια ουσιαστικά θα θέσουν την ομάδα από τον Νοέμβριο εκτός διεκδίκησης τίτλου. Η αποστολή της ΑΕΚ είναι αρκετά δύσκολη, καθώς οι «Κιτρινόμαυροι» καλούνται να αντιμετωπίσουν τόσο τον Ολυμπιακό όσο και τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ