Κόσμος

Έχουν ξεφύγει εντελώς! Τα "παπούτσια του Ιησού" με αγιασμό στην βάση!

Τα παπούτσια τύπου Nike με πραγματικό αγιασμό στα πέλματα"χτύπησαν τιμή" 3.000 δολάρια μέσα σε λίγα λεπτά όταν βγήκαν το πρωί της Τρίτης. Τα "παπούτσια του Ιησού" όπως τα ονόμασαν είναι φτιαγμένα με 100% υλικό με επεξεργασμένο λιβάνι, ενώ τα κορδόνια είναι στολισμένα με σταυρό.

Τα... θεϊκά παπούτσια κατασκευάστηκαν από την εταιρεία σχεδιασμού προϊόντων MSCHF του Μπρούκλιν, η οποία δημιούργησε περίπου τις δύο δωδεκάδες  ως τρόπο τρολαρίσματος του "πολιτιστικού περιβάλλοντος", λέει ο επικεφαλής, Daniel Greenberg, στην The Post.

«Σκεφτήκαμε ότι το Aced Tea της Αριζόνα και η Adidas collab, πωλούσαν παπούτσια που διαφημίζουν μια εταιρία ποτών που πωλεί παγωμένο τσάι σε κάβες» λέει ο Greenberg. "Έτσι θέλαμε να κάνουμε μια δήλωση για το πόσο παράλογος είναι ο πολιτισμός Collab."

Για να γίνει αυτό, ξεκινήσαμε με "μία από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες στην ιστορία", τον Ιησού Χριστό.

«Αναρωτιόμασταν, τι θα έμοιαζε με ένα collab με τον Ιησού Χριστό» λέει ο Greenberg. "Tμόνο που ήξερα ήταν ότι περπάτησε στο νερό."

O αγιασμός  που εγχύθηκε στα πέλματα των φυσαλίδων Air Max 97 προήλθε από τον ποταμό Ιορδάνη, υποστηρίζουν. «Έχω έναν φίλο στο Ισραήλ» λέει ο Greenberg και ήταν ευλογημένος από έναν ιερέα.

Τα παπούτσια δεν ήταν σε καμία περίπτωση συνδεδεμένα με τη Nike - η MSCHF αγόρασε τα πάνινα παπούτσια σε αξία λιανικής και δημιούργησε το σχέδιο με το χέρι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ