Κοινωνία

Έχουμε ξεφύγει τελείως! Ο Γκλέτσος όταν πεθάνει θέλει άγαλμα στον Δήμο ή δρόμο με το όνομά του! (βίντεο)

Ο Απόστολος Γκλέτσος έκανε αποκαλύψεις καλεσμένος στην εκπομπή του Alpha Κύπρου «Με αγάπη Χριστιάνα».

«Όταν πεθάνω θέλω ένα άγαλμα στον Δήμο μου ή έναν δρόμο. Θέλω να το βλέπουν τα εγγόνια μου», είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός.

Αναφέρθηκε επίσης στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε μέχρι σήμερα που ήταν πολλά και σοβαρά. «Έχω περάσει πολλές αρρώστιες, είχα πρόβλημα με την καρδιά μου πέρασα από καρκίνο. Σκληρά χειρουργεία, σκληρές καταστάσεις. Το ζω και όπου πάει. Είχα ένα χειρουργείο 9 ώρες και ήταν ακριβώς όταν γεννήθηκε η κόρη μου. Εγώ γεννήθηκα πατέρας.

Μου έχουν καταλογίσει σχέσεις που δεν υπήρξαν ποτέ. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα τότε με έκανε να μιλήσω για τη σεξουαλική μου ζωή γιατί λέγονταν διάφορα. Βγήκα είπα ότι το έκανα κι εγώ για να εμψυχωθούν και τα παιδιά και η οικογένειες τους. Πριν από αυτή την δήλωση, μου είχαν έρθει γράμματα που μου έλεγε ότι αν το μάθει ο άντρας μου θα με σκοτώσει.

Όταν ήμουν στην πολιτική είχα προτάσεις αλλά ήμουν αφοσιωμένος αλλά ήθελα κι εγώ λίγο χρόνο να ξεκουραστώ.

Δεν έχω ζήσει εθισμό σε τζόγο αλλά έχω ζήσει από κοντά εθισμένους στα ναρκωτικά. Είναι ότι χειρότερο. Ο εθισμός σε οτιδήποτε σε οδηγεί στα άκρα. Έχω κάνει καταχρήσεις. Και στο φαΐ και στο ποτό. Αλλά με μέτρο. Φοβόμουνα, είχα μια ανησυχία για την υγεία μου. Τώρα προσέχω πάρα πολύ την υγεία μου. Έπαθα πολλές φορές κρίσεις πανικού».

https://youtu.be/qkWy0pIdumE

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...