Υγεία

Έρευνα: "Σαν την Έμμα θα είναι όσοι εργάζονται υπό παρόμοιες συνθήκες: Με καμπούρα, πρησμένα άκρα, χλωμή επιδερμίδα και κατακόκκινα μάτια" (βίντεο)

Η Έμμα, είναι η συνάδελφος του μέλλοντος, ένα ανδρείκελο φυσικού μεγέθους που έχει σχεδιαστεί για να δείχνει πώς η εργασία σε ένα μη εργονομικά καλό γραφείο μπορεί να επηρεάσει τους εργαζόμενους.

Αυτό το μοντέλο δημιουργήθηκε από ερευνητές μετά από συνεντεύξεις με περισσότερους από 3.000 υπαλλήλους σχετικά με τα θέματα υγείας και τις ανησυχίες τους. Και τώρα, η ομάδα αυτή των ερευνητών καλεί για ριζικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε – συμπεριλαμβανομένου και του μελλοντικού πιο εργονομικού γραφείου αλλά και των διαλειμμάτων που πρέπει να κάνουν οι εργαζόμενοι.

https://www.youtube.com/watch?v=fL5SuzGkUPw

Ο επιστήμονας, ειδικός στη μελλοντική συμπεριφορά, Γουίλιαμ Χάιαμ και μια ομάδα εμπειρογνωμόνων από τους τομείς της εργονομίας, της επαγγελματικής υγείας και της επαγγελματικής ευεξίας έθεσαν ως στόχο να διερευνήσουν τις επιπτώσεις που έχουν οι εργασιακοί χώροι στην υγεία των εργαζομένων.

Οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν σε περισσότερους από 3.000 εργαζόμενους στην Γαλλία, την Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο, η ομάδα προέβλεψε πως τα γραφεία ενδέχεται να αλλάξουν το ανθρώπινο σώμα τα επόμενα 20 χρόνια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...